Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
00:06

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

За тиждень енергетики ДТЕК відновили електропостачання для 6,4 тисячі родин Дніпропетровщини

За тиждень енергетики ДТЕК відновили електропостачання для 6,4 тисячі родин Дніпропетровщини

З 30 січня по 5 лютого аварійно-відновлювальні бригади ДТЕК Дніпровські електромережі повернули світло у домівки 6,4 тисячі родин у 17 населених пунктах Дніпропетровської області, що лишилися без електропостачання через обстріли.

Фахівці приступають до робіт відразу, коли отримують дозвіл від ЗСУ та ДСНС. Мета – забезпечити міста та села електроенергією, що необхідно для нормального життя мешканців регіону.

За минулий тиждень аварійні бригади ДТЕК відновили роботу електромереж для 6 394 родин у 17 населених пунктах Дніпропетровської області. Більшість цих населених пунктів страждає через постійні російські обстріли, тому енергетикам доводиться регулярно лагодити пошкоджені лінії та повертати в оселі світло.

Фахівці ДТЕК Дніпровські електромережі проводять роботи одразу, як отримують дозвіл від ЗСУ та Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Наразі електропостачання у всіх постраждали районах повністю відновлено.

Загалом з початку повномасштабної війни енергетики ДТЕК відновили електроживлення у понад 814 тисячах домогосподарств. У деякі оселі світло доводилось повертати десятки разів через регулярні ворожі атаки.

Після серії ракетних ударів росії ситуація в українській енергосистемі залишається складною. Через значний енергодефіцит по всій країні щоденно відбуваються відключення світла. Тому просимо відповідально ставитися до споживання електроенергії – після відключень вмикати енергоємні прилади по черзі та максимально знизити електроспоживання.

Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Наші фахівці готові приймати ваші звернення через дистанційні канали обслуговування: сайт, соцмережі, контакт-центр +38 (056/066/067/063) 790-99-00, 0-800-301-497, чат-боти Viber та Telegram, Viber-канал інформування «ДТЕК info ДНЕМ».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті