Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
22:55

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі оновлюють пішохідні огорожі біля дитячих закладів

У Дніпрі оновлюють пішохідні огорожі біля дитячих закладів

У Дніпрі постійно оновлюється дорожньо-транспортна інфраструктура та реалізуються заходи щодо підвищення безпеки на дорогах. Зокрема, велика увага приділяється забезпеченню безпеки пішоходів. Так, з понеділка на одній з аварійно-небезпечних ділянок почали оновлювати пішохідну огорожу.

Як проходили роботи, дивіться у сюжеті "Дніпра Оперативного":

“Зараз ми з вами перебуваємо на розі вулиць Медична та Лешка-Попеля. Тут знаходиться дитячий заклад для діток з особливими потребами. Трошки вище знаходиться дитячий садочок. Для того, щоб забезпечити безпеку дітей, в першу чергу, пішоходів, які користуються зазначеним пішохідним переходом, забезпечити безпеку на ділянці аварійно дуже небезпечній, тому що ми знаходимось на розі вулиць і майже кожного тижня тут відбувається ДТП, було прийнято рішення встановити тут нове пішохідне огородження”, - пояснює начальник управління з благоустрою міста департаменту благоустрою та інфраструктури ДМР Світлана Літвінова.

Закінчити роботи планують впродовж двох днів. У планах на 2023 рік встановити близько тисячі таких огорож.

“Вже з початку року виконані роботи з встановлення нового пішохідного огородження по вулиці Данила Галицького, теж біля дитячо-юнацького центру для забезпечення безпеки дітей, які відвідують зазначений заклад. Потім ми виконали роботи з заміни старого огородження, яке теж було непридатне до використання по вулиці Метробудівська”, - розповіла Світлана.

Наступним місцем, де будуть встановлювати захисні огорожі, стане Узвіз Селянський.



Gorod.dp.ua на Facebook.


вот это логика!  (02.02.23 22:06): "ми знаходимось на розі вулиць і майже кожного тижня тут відбувається ДТП"
"Для того, щоб забезпечити безпеку дітей, в першу чергу, пішоходів, які користуються зазначеним пішохідним переходом"
"було прийнято рішення встановити тут нове пішохідне огородження”

Если люди пользуются переходом, то какое отношение имеет ограждение вне перехода? Вы тогда забор ставьте, чтобы не могли пользоваться переходом вообще. Решение будет дурацким, но по-крайней мере логично укладывающимся в несвязный бред с попутанными причинно-следственными связями. А если водители чудят, то они ещё меньше будут видеть из-за ограждений. Ставьте постоянный пост полиции, или камеры и штрафовать люто за нежелание пропускать пешеходов на переходах
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті