Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
22:51

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Смартфон у магазині Фокстрот – простий вибір та найкращі рішення

Смартфон у магазині Фокстрот – простий вибір та найкращі рішення

Процес вибору ідеального телефону супроводжується аналізом особистих параметрів, що визначає характеристики майбутнього пристрою і бюджет на покупку. Флагмани не всім доступні, хоча це найкращі телефони, що дарують комфорт у роботі, зручність у розвагах та нормальні параметри автономної роботи. Їхню якість складно ставити під сумнів.

Процесор

Насамперед потрібно визначитися з процесором, тому що він визначає ефективність та продуктивність пристрою. Сьогодні кожен смартфон доповнюється трьома варіантами процесорів – Apple, Qualcomm та MediaTek. Пропозиції від MediaTek використовуються у бюджетних та середніх категоріях телефонів. Qualcomm ідеально працює під керуванням Android, а Apple використовується на девайсах під керуванням iOS.

Середній показник ідеального процесора – від 4 до 6 ядер із частотою близько 2 ГГц. Цього достатньо, щоб працювати, розважатися, переглядати відео та створювати різні фотографії. Флагмани мають по 8 ядер, а процесори останнього покоління.

Дисплей

Його основою є матриця, яка буває кількох видів:

  1. IPS. Бюджетний, але чудовий варіант для сучасних користувачів. Широкий кут огляду, відмінна передача кольору, що виключає втому очей;
  2. Amoled. Нова технологія де використовуються органічні світлодіоди. Відмінний спосіб створити соковиту картинку, а також забезпечити глибину чорного кольору;
  3. ТН TFT. Практично не використовується, але можна зустріти у найдешевших моделях смартфонів.

Під сучасні завдання ідеальною діагоналлю екрана є 5,5-7 дюймів. Але потрібно пам'ятати, що вища якість зображення, то більша витрата батареї.

Додаткові параметри

Не зайвим буде звернути увагу на стандарт захисту IP67 або IP68, щоб унеможливити поломку при негативному впливі пилу та бруду. Додатковий захист завжди потрібно забезпечити чохлами, плівками та склом, особливо оберігаючи дисплейний модуль.

Чіп NFC для безконтактної оплати підвищує комфорт використання смартфону. Рекомендується купувати телефон із відносно новою операційною системою, де можна отримувати стабільні оновлення. Це розширює функціонал та безпеку пристрою.

Ознайомитись з великим набором смартфонів вдасться у магазині «Фокстрот», де кожен із телефонів доповнюється детальним описом із позначенням характеристик. Фотографії допоможуть зробити наочний вибір, враховуючи бюджет та свої переваги.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті