Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
13:29

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Крадій вирізав кабель у багатоповерховому будинку та залишив мешканців без світла

Крадій вирізав кабель у багатоповерховому будинку та залишив мешканців без світла

Ввечері 30 січня на 102 надійшло повідомлення, що в багатоповерхівці Самарського району невідома особа нишпорить у підвалі.

За хвилини інспектори були на місці. Мешканці розповіли, що в той час, як у будинку зникло світло, вони пішли перевірити що сталося та виявили пошкоджений замок на дверях підвалу. Люди запідозрили, що всередині хтось перебуває.

Поліцейські зайшли в приміщення та виявили пошкоджений кабель й інструменти, які лежали на підлозі. Охоронці порядку продовжили перевіряти підвальне приміщення, та незабаром виявили чоловіка, який ховався. З’ясувалось, що трохи раніше він зрізав кабель, але не встиг його винести.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Громадянина доставили до відділку поліції.


Gorod.dp.ua на Facebook.


)))  (31.01.23 14:43): Поистине ДБ. На фото видно НОВЕНЬКИЕ, чистые провода и кабели. В п/э кульке. Аккуратно смотаны и сложены. А на втором фото - "ящик" с какой то коробкой сверху. Согласен с гостем сайта - это подстава провайдера конкурентом. И главное: ДБ соседи в самый первый раз узнают, что идет войны и регулярно отключают жилмассивы ))). Відповісти | З цитатою
буга  (31.01.23 14:26): Не первом фото новый кабель в бухтах. Маломощный. Никакой дом от него запитать нельзя. На втором фото - распределительная коробка для оптического кабеля и бухта оптического кабеля.
Больше похоже на то, что какой-то Интернет-оператор прислал своего сотрудника для выполнения работ по обустройству площадки для предоставления услуг Интернет в доме. И тут такой нежданчик :)
Надо узнать были ли заявители в курсе обустройства площадко и если таким образом решили поднагадить провайдеру, то возбудить уголовные дела по заведомо недостоверному сообщению о преступлении и трате времени полиции
Відповісти | З цитатою
Вася  (31.01.23 13:58): Шо за бред. Когда пропал свет они должны были идти в ДТЕК, а не подвал. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті