Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 14 травня 2024
17:36

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

30 тисяч мешканців Дніпропетровщини отримали послуги догляду вдома

30 тисяч мешканців Дніпропетровщини отримали послуги догляду вдома

Протягом 2022 року понад 60 тис людей з уразливих категорій отримали соціальні послуги на Дніпропетровщині. Серед них малозабезпечені, мешканці похилого віку, люди з інвалідністю, переселенці.

«Надаємо соціальні послуги тим, хто цього найбільше потребує. У 2022 році їх отримали більш ніж 60 тис людей. Хтось вдома, хтось у спеціалізованих закладах», – зазначила директорка департаменту соціального захисту населення Дніпропетровської ОВА Олена Кришень.
Найбільшим попитом користується послуга «догляд вдома». Вона – для людей старшого віку та маломобільних. Соціальні працівники протягом дня знаходяться поряд. Слідкують за станом здоров’я, допомагають прибрати, купити продукти та ліки в магазині, приготувати їжу.

Минулоріч в області цю послугу отримали понад 33,5 тис людей.

Були запити й на натуральну допомогу. Це коли люди потребують помочі по господарству. Наприклад, нарубати дров, розтопити пічку, принести води, покосити траву, розчистити сніг взимку, випрати одяг, впорядкувати присадибну ділянку. А ще принести продуктів, зробити прибирання.

Щоб отримати допомогу, слід звернутися до органів соціального захисту населення за місцем проживання.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті