Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
05:58

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Як на Дніпропетровщині реабілітують дітей з інвалідністю у «Іоаннів центрі»

Як на Дніпропетровщині реабілітують дітей з інвалідністю у «Іоаннів центрі»

Фізична терапія, ізостудія та звукотерапія. Ці та декілька інших десятків послуг з комплексної реабілітації людей з інвалідністю надають на Дніпропетровщині в БУ «Іоаннів центр». За 2022 рік установа прийняла більше півтори тисячі пацієнтів, з яких 80% – це діти.

Про це Відкритому розповів директор БУ «Іоаннів центр» Андрій Пінчук.

Місія «Іоаннового центру» – покращення якості життя дітей з інвалідністю шляхом комплексної реабілітації та створення можливості для їхньої соціалізації і перспективи самостійного майбутнього.

Інтеграція дітей з інвалідністю в суспільство відбувається шляхом здійснення комплексних реабілітаційних, соціалізаційних, профорієнтаційних заходів, спрямованих на відновлення здоров’я, забезпечення всебічного розвитку, враховуючи концепцію інклюзивного навчання.

«Ми вчили діток ходити, з ними займалися реабілітологи, фізичні терапевти, ерготерапевти. Ми продовжуємо працювати, бо розуміємо, що наша робота сьогодні важливіша ніж у мирний час. Ми прагнемо, щоб якомога більше дітей за рахунок фондів-партнерів, меценатів, державного бюджету та засновників «Іоаннового центру» проходили якісну та доступну реабілітацію. Ми хочемо зробити так, щоб отримання реабілітаційних послуг та покращення життя родин, які виховують дітей з інвалідністю, не залежали від того, чи є родина фінансово спроможною», – пояснив Андрій Пінчук.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті