Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
06:56

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Кривому Розі продавець піротехніки намагався підкупити поліцейських

У Кривому Розі продавець піротехніки намагався підкупити поліцейських

Підозрюваний намагався уникнути адміністративної відповідальності за продаж піротехнічних виробів. Тепер йому загрожує кримінальна відповідальність.

26 грудня 38-річний чоловік прийшов до відділення поліції № 3, щоб "домовитися" про непритягнення його до адміністративної відповідальності за продаж піротехнічних виробів без дозвільних документів. Поліцейські попередили містянина, що за вказані дії йому загрожує кримінальна відповідальність. Однак чоловік повернувся наступного дня до відділення поліції та у службовому кабінеті залишив гроші у сумі 6 тисяч гривень.

Правоохоронці відділення поліції №3 задокументували факт надання неправомірної вигоди службовій особі та внесли відомості в ЄРДР за ч. 1 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Наступного дня слідчий за погодженням із прокурором повідомили зловмиснику про підозру.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті