Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
01:52

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Смартфони Xiaomi: головні моделі та їхні особливості

Смартфони Xiaomi: головні моделі та їхні особливості

Китайська компанія Xiaomi - порівняно молодий виробник. Перший вартий уваги топовий смартфон з'явився тільки в 2011 році. Але навіть за цей короткий період компанія встигла наробити багато шуму: її телефони вважаються найбільш продаваними у світі. На https://elmir.ua/ua/cell_phones/xiaomi/ завжди можна замовити одну з численних моделей.

Потужне залізо навіть у бюджетних моделях

Сучасні користувачі вважають, що бюджетні смартфони працюють набагато повільніше за флагмани. Але тільки не у випадку з Ксіомі: навіть у найдоступніших моделях використовуються сучасні процесори та достатня кількість оперативної пам'яті.

Ідеально підібране залізо дає змогу не так швидко витрачати заряд, а корпус залишається холодним навіть під час запуску вимогливих додатків. За графіку відповідають процесори Adreno або Mali. Перші використовуються в недорогих смартфонах, а другі у флагманах.

Популярні лінійки

Для зручності користувачів виробник випускає пристрої в декількох серіях. Головна з лінійок - Mi. Це потужні флагмани, які нерідко перевершують можливості найдорожчих смартфонів інших брендів, залишаючись доступними в ціні. Серія Mi має кілька підвидів. Серед них:

  • Мах - пристрої з великим екраном;
  • Міх - смартфони з безрамковим екраном;
  • Note - пристрої з найпотужнішим залізом.

Представники цієї категорії мають алюмінієвий корпус, а задня панель часто виготовлена зі скла, порцеляни або іншого матеріалу.

Не меншою популярністю користується серія Редмі. Моделі Редмі нумеруються залежно від покоління. Уже вийшло понад 10 варіантів, кожен з яких знаходить свого покупця.

Redmi Note - недорогі смартфони з великим екраном. Підверсія Redmi під назвою Pro - доступні гаджети з максимальними параметрами. Зокрема, в таких моделях використовується поліпшена камера.

Природно, бюджетні версії зазвичай мають корпус із пластику і не найяскравіший дизайн. Але це і не потрібно багатьом користувачам: головне - внутрішні можливості гаджета.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті