Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
22:57

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дороги у Дніпрі обробляють понад 80 спецмашин. Через негоду призупинено частину громадського транспорту

Дороги у Дніпрі обробляють понад 80 спецмашин. Через негоду призупинено частину громадського транспорту

У Дніпрі через погіршення погодних умов (крижаний дощ із ожеледдю) спеціальна техніка виїхала на міські автошляхи.

Зранку дороги міста обробляють 59 одиниць посипальної техніки, 9 навантажувачів, 16 одиниць мінітехніки. На тротуарах, зупинках громадського транспорту працюють також 500 дорожніх робітників, повідомляють у департаменті благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради.

Передусім увагу приділяють найбільш небезпечним ділянкам – мостам, шляхопроводам, підйомам і спускам доріг. Дороги обробляються комбінованою сумішшю (відсів + сіль), піско-соляною сумішшю для кращого зчеплення з дорожнім покриттям.

У департаменті звертаються до водіїв:

«Без нагальної потреби не виїжджайте в місто на власному транспорті, поступайтеся спецтранспорту».

Водночас у департаменті транспорту та транспортної інфраструктури зазначають:

«Через погані погодні умови та велику кількість ДТП на дорогах частина маршрутів громадського транспорту зупинила роботу або працює в оперативному режимі з великими інтервалами. Це стосується маршрутів, що рухаються просп. Д. Яворницького, просп. Гагаріна, просп. Богдана Хмельницького, вул. Робочою, вул. Кротова, вул. Космічною. Через ДТП на перехресті вул. Марії Лисиченко та вул. Терещенківської тимчасово ускладнюється рух транспорту з ж/м Лівобережного-3 до центру».







Gorod.dp.ua на Facebook.


Митяй  (08.12.22 18:29): Ну часть транспорта уже давно остановлена, а вот как добираться до того что есть не совсем понятно. Ведь тротуары не посыпаны. Где дворники? Устранили куда то КОД, вместо него стали "жилсервисы" с еще большим тарифом, а дворников вообще не стало. Відповісти | З цитатою
Анна  (08.12.22 13:12): Это надо делать рано утром, до того как народ на работу выходит. Сколько из-за халатности коммунальщиков травм сегодня?
Пусть платят компенсации. Всегда зима приходит неожиданно.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
ольга  (08.12.22 12:20): В 8 часов утра на Набережной Победы посыпано не было. Посыпочной спецтехники не наблюдалось. Неужели сложно посыпать дороги от жилищных массивов до центра? Зима опять пришла неожиданно... Відповісти | З цитатою
D_S  (08.12.22 11:30): полный ***... от жд вокзала до Короленко - никто ничнго не посыпает. Ни тротуар, ни дорогу... Відповісти | З цитатою
Дворник  (08.12.22 10:25): Какое там посыпание, полная профанация!
Спасибо комунальщикам за День жестянщика!
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті