Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 26 травня 2024
02:08

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Мерія хоче знести незаконне будівництво на вул. Лабораторній

Мерія хоче знести незаконне будівництво на вул. Лабораторній

У Дніпрі по вул. Лабораторній, 89 забудовник знову відновив незаконне будівництво, яке пов’язують із «славнозвісними» братами Каснерами.

Незаконні будівельні роботи продовжили попри заборону суду. Будівлю посеред приватного сектору почали зводити іще у 2014-му році.

«Ця будівля є об’єктом самочинного будівництва. Нашим управлінням неодноразово здійснювалися позапланові перевірки щодо законності виконання будівельних робіт та їхньої відповідності будівельним нормам. За результатами таких перевірок було складено низку процесуальних документів. Один з таких — припис про усунення порушень вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, яким було зобов’язано забудовника перебудувати цей об’єкт відповідно до вимог державних будівельних норм. Законність цього припису підтверджено рішенням Верховного суду України. На підставі винесеного припису управління подало позовну заяву про зобов’язання виконати його вимоги. Урешті, Дніпропетровський окружний адміністративний суд виніс рішення, яке зобов’язує забудовника перебудувати об’єкт. До виконавчої служби подано відповідний лист. Водночас, свідомо ухиляючись від виконання рішення суду, забудовник не виконує його і, як бачимо, продовжує будівельні роботи. Як було встановлено, перебудова об’єкта можлива лише шляхом цілковитого його демонтажу», — розповів начальник юридичного відділу управління державного архітектурного контролю будівництва Дніпровської міської ради Антон Бісєров.
Він також додав:
«З введенням воєнного стану постановою уряду (№ 303) заборонено проводити заходи архітектурно-будівельного контролю. Тобто нині не маємо права проводити позапланові перевірки на об’єктах будівництва».
Місцеві мешканці обурені відновленням згаданого будівництва. Дім Сергія Сідельникова межує з незаконно зведеною будівлею.

«Мало того, що у них немає дозвільних документів, так ще й діє заборона на будівництво від 2018-го року.

Про продовження будівництва свідчить те, що звідси постійно вивалюється якесь сміття, каміння. Нещодавно впав молоток неподалік місця, де стояв візочок з моїм онуком. Писали заяви до поліції», — зазначив чоловік.

Інший сусід, Володимир, розповідає:
«Нещодавно вночі на мій паркан впав один із будівельників чи то в алкогольному чи наркотичному сп’янінні. Його врятувало гілля. У результаті — тріснула секція паркану».
Мерія Дніпра не дозволить панувати свавіллю щодо незаконної забудови земельних ділянок у місті. Міська рада звернулась до суду щодо знесення самочинного будівництва. Вирішується питання і щодо його відключення від електропостачання.








Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Відео моменту: у Дніпрі на проспекті Яворницького чоловік нападав на жінок та бив їх, постраждали щонайменше троє (16)

•  Стеллу «Дніпро» знесуть, проте нову встановлювати не будуть. Чому? (7)

•  В Україні з липня планують збільшити вартість бензину та дизелю (7)

•  У Дніпрі за тиждень накладено понад 2300 штрафів за порушення правил паркування (7)

•  Головний тренер «Дніпра-1» Юрій Максимов: 70% хлопців домовились з іншими командами (6)

•  Таємниці Дніпра: «Будинок спеціалістів» або «Сачок» (5)

•  Відео моменту ДТП: у Дніпрі на кільці на Набережній Перемоги BMW перекинувся декілька разів та зніс стовп (5)

•  Сімейний лікар має до 2000 пацієнтів: ситуація на Дніпропетровщині (5)

•  Стихійна торгівля у невстановлених місцях заборонена. У Дніпрі проводять рейди (4)

•  У ставку в центральному парку Дніпра масово гине риба (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті