Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
05:33

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Піротехніками ДСНС знищено 30 сучасних боєприпасів, знайдених на території Криворізького району

Піротехніками ДСНС знищено 30 сучасних боєприпасів, знайдених на території Криворізького району

18-го листопада фахівці групи піротехнічних робіт Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області залучались до робіт зі знищення вибухонебезпечних предметів на території Криворізького району.

Так, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що за межами села Велика Костромка Зеленодольської міської територіальної громади, на відкритій території, виявлено сучасні боєприпаси.

Піротехніками ДСНС знахідки ідентифіковано, як сучасні протипіхотні фугасні міни та сучасні касетні бойові елементи від РСЗВ «Ураган».

Повністю обстеживши територію, надзвичайники нарахували 30 одиниць предметів, які несуть надзвичайну загрозу для людини.

Вибухонебезпечні предмети було знищено шляхом контрольованого підриву.

Шановні громадяни!
Якщо натрапили на міну, потрібно одразу зупинитись на місці. Уважно роздивитися, чи немає поряд ще подібних предметів. Виходити з небезпечної ділянки треба назад, власними слідами, обережно і уважно! Також, необхідно попередити про небезпеку й інших людей. На безпечній відстані зателефонуйте до Служби порятунку за номером «101» або до Національної поліції за номером «102», дочекайтеся приїзду спеціалістів та вкажіть точне місце розташування підозрілого предмету.



Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті