Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
06:39

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Під час обшуку у підозрюваного в підробці документів поліцейські Дніпропетровщини вилучили зброю

Під час обшуку у підозрюваного в підробці документів поліцейські Дніпропетровщини вилучили зброю

За місцем мешкання 37-річного чоловіка правоохоронці виявили 214 різнокаліберних патронів, пістолет, ймовірно з ознаками переробки під стрільбу бойовими патронами, та мисливський нарізний карабін.

8 вересня в рамках досудового розслідування кримінального провадження щодо підроблення документів поліцейські Кам’янського РУП провели низку санкціонованих судом обшуків у місцевих жителів.

Під час слідчих дій правоохоронці встановили, що порушники використали підроблені документи для реєстрації права власності на незаконно збудовані споруди на території міста. При проведенні обшуків у всіх фігурантів кримінального провадження вилучили підроблені документи. Також в одного з чоловіків виявили пістолет, карабін та патрони.

Все вилучене направили на експертне дослідження.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.



Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті