Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
08:45

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Немовля та жінка постраждала під час вистрілу РПГ у Кривому Розі

Немовля та жінка постраждала під час вистрілу РПГ  у Кривому Розі

У Кривому Розі на мікрорайоні 5-й Зарічний стався вистріл РПГ-22 з гранатою всередині.

Повідомляється, що військовий приніс гранатомет додому з фронту у якості сувеніра. Випадково мати чоловіка заділа пристрій, стався постріл. На щастя, снаряд не вибухнув, проте поранення отримали троє людей: серед них немовля. Жінка отримала легкі поранення та опіки. Наразі вона у лікарні.

Мешканців будинку поки що евакуювали. На місці працюють патрульні, рятувальники, слідчо-оперативна група та бригада швидкої допомоги. Очікується приїзд піротехніків.

Оновлено. Поліція встановлює обставини вибуху в будинку. Попередньо відомо, що внаслідок пострілу з гранатомета поранення отримали жінка і чоловік. Їх доставили до лікарні.

За попередньою інформацією, в одній з квартир, де перебували чотири особи, стався постріл з РПГ-26 з гранатою всередині.

Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група поліції. Встановлюються всі обставини події. Вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР за ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.










Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті