Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
22:40

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Провали на дорогах у Дніпрі: чому «гуляє» асфальт і чи його ремонтуватимуть

Провали на дорогах у Дніпрі: чому «гуляє» асфальт і чи його ремонтуватимуть

На вулицях Дніпра іноді утворюються провали, але їх не можуть усунути. На період військового стану всі поточні ремонти проїзних частин призупинили.

«Через неможливість оплати всіх видів робіт Державною казначейською службою України ці роботи на сьогодні довелось призупинити і навіть виникла заборгованість на понад 23 млн грн. Один із прикладів провалля, яке, на жаль, ми не можемо усунути – перехрестя вул. Старокозацької та вул. Андрія Фабра. На сьогодні ця частина огороджена, аби запобігти аварійній ситуації», – зазначив DniproTV начальник управління інфраструктури департаменту благоустрою та інфраструктури ДМР Дмитро Коробов.


Він також додав:

«Загалом подібні провалля можуть виникати через промисловий характер міста, є багато покинутих та неробочих мереж, які не позначені на топографічних картах. Ще один вагомий фактор – збільшення кількості опадів: через зволоження ґрунту виникають порожнини та утворюються просадки, провали асфальтового покриття».

На сьогодні у Дніпрі ліквідовують тільки ті провалля, які утворились через пошкодження каналізаційних, водопровідних та зливових мереж. Один з таких прикладів – вулиця Короленка.

«Фахівці виявили, що там пошкодилась каналізаційна мережа. Наразі ми все виправили і готуємо ділянку до асфальтування. На сьогодні заявки щодо будь-яких провалів отримує наше підприємство, фахівці виїжджають на місце та проводять обстеження мереж. Далі – якщо це провалля сталось через пошкоджені каналізаційні або водопровідні мережі, то спочатку ми ліквідуємо поломку і вже потім асфальтуємо. Ці роботи проводить КП «Дніпроводоканал» ДМР власним коштом та коштом підрядних компаній», – зазначив начальник інспекції контролю за ремонтами експлуатаційних мереж КП «Дніпроводоканал» ДМР Сергій Ченчевич.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Каролина  (17.08.22 15:56): Янтарную сколько раз "перелатывали"? Возле школы 3 или 4 месяца делали, а на Универсальная - Янтарная нельзя было сделать пока дорога перекрыта. А теперь им военное время мешает, зато блт частный сектор пылесосить два раза в неделю им ничего не мешает!!! Відповісти | З цитатою
мешканці  (17.08.22 15:49): на висвітлення діяльності міськради гроші є. на дороги немає. чинушам важливіше піар Відповісти | З цитатою
гость  (17.08.22 15:00): "На період військового стану всі поточні ремонти проїзних частин призупинили". какая прелесть. на дороги денег нет, а для фонтанов - полно. нефиг ездить, ходите везде пешком и любуйтесь Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
микита  (17.08.22 14:58): Як це немає грошей, гроші є навіть дорого мити спец.засобами вулиці...правда такі витрати потім не можливо перевірити!! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті