Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
02:35

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Протягом доби енергетики повернули електропостачання у понад 3 тисячі осель Дніпропетровщини, знеструмлених через обстріли

Протягом доби енергетики   повернули електропостачання у понад 3 тисячі осель Дніпропетровщини, знеструмлених через обстріли

Аварійно-відновлювальні бригади ДТЕК Дніпровські електромережі відновили електропостачання у більшості населених пунктів Дніпропетровської області, що зазнали обстрілів.

10 та 11 серпня російські війська завдали масштабного удару по Нікопольському району. Через ворожі обстріли були пошкоджені лінії електропередачі та електрообладнання. Аварійні бригади ДТЕК Дніпровські електромережі оперативно провели роботу з їх відновлення. За добу повернули світло у 3384 оселі жителів, що були знеструмлені через бойові дії.

Наразі без електроживлення ще залишається 393 родини у 2 населених пунктах області. Їх планують підключити до кінця дня, за дозволом ДСНС та військових.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті