Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
00:11

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі на Батумській чоловік стріляв по п'ятиповерхівці: суд виніс вирок

У Дніпрі на Батумській чоловік стріляв по п'ятиповерхівці: суд виніс вирок

У Дніпрі 22 травня 2022 року чоловік вирішив постріляти по житловому будинку на вулиці Батумській із рушниці. Суд ухвалив вирок стрільцю.

Нагадаємо, інцидент стався в Дніпрі 22 травня 2022 року близько 20:00 на вулиці Батумській Індустріального району. 32-річний чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, вийшов у двір і вистрілив із мисливського карабіна у бік багатоквартирного будинку. Куля потрапила у вікно квартири на 4 поверсі будинку №18. Внаслідок стрілянини обійшлося без постраждалих. Зазначимо, експертиза показала, що зброя, з якої стріляв чоловік, відноситься до вогнепального калібру 7,62х39мм.

У суді обвинувачений у скоєнні кримінального злочину зізнався і пояснив, що перебував у гостях у знайомих, вони випили. Чоловікові не сподобалися жарти дружини знайомого, тому він пішов до себе додому, зламав сейф, де зберігав зброю його батько, забрав карабін і вийшов на вулицю стріляти по сусідньому під'їзду.

Адвокати чоловіка в суді просили призначити мінімальне покарання, оскільки обвинувачений визнав себе винним, має на утриманні хвору бабусю і матір, а крім того, він військовозобов'язаний.

Допитавши обвинуваченого та дослідивши всі матеріали справи, суд дійшов висновку, що 32-річний дніпрянин має нести кримінальну відповідальність за хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку, що ґрунтується на мотивах явної неповаги до суспільства, яке супроводжується винятковим цинізмом із застосуванням вогнепальної зброї.

Чоловіку за кримінальний злочин за ч.4 ст. 296 КК призначили покарання у вигляді трьох років позбавлення волі. Саме таке покарання, на думку суду, послужить не лише справедливою карою, а й позбавить можливості вчиняти нові злочини.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті