Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
05:41

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Чоловік прийшов до колишньої співмешканки і вистрілив із рушниці у двох людей

Чоловік прийшов до колишньої співмешканки і вистрілив із рушниці у двох людей

Жителі Новомосковського району отримали дробові поранення та були доставлені до лікарні.

Злочин стався 8 липня близько 22-ї години на подвір’ї приватного домоволодіння у селищі неподалік Магдалинівки. Підозрюваний прийшов до будинку колишньої співмешканки, де у нього виник конфлікт з нею та знайомими жінки. В ході сварки чоловік здійснив чотири постріли з мисливської рушниці в бік двох чоловіків 30 та 32-х років, які перебували на подвір’ї. Потерпілі отримали дробові поранення. На місце події викликали швидку допомогу.

Вже за годину правоохоронці встановили місце перебування 55-річного стрілка та затримали його в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Поліцейські вилучили мисливську рушницю «ІЖ 58», яка виявилася не зареєстрованою.

Відомості за даним фактом слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. На теперішній час вирішується питання про вручення чоловіку повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від п’яти до восьми років. Досудове розслідування триває.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті