Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
13:08

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Леву провели операцію на оці в клініці Дніпра

Леву провели операцію на оці в клініці Дніпра

У середині лютого стало відомо, що у чоловіка у Кривому Розі вдома живе левеня Еліна. Тоді чоловік зауважив, що у тварини почалися проблеми з очима і він відкрив збір на операцію у Києві.

Зараз з'ясувалося, що левицю прооперували. Але у клініці Дніпра. Про це повідомляє на своїй сторінці у соцмережі ветеринарна клініка "На Робочій".

«Коли Еля прийшла на огляд, ми встановили діагноз – «Катаракта». Це захворювання, при якому відбувається помутніння кришталика ока, тому перестає бачити око. Воно лікується лише хірургічним шляхом. Пацієнтка терпляче пройшла передопераційний огляд у кардіолога та ультразвукове дослідження серця для виключення патологій перед операцією. Після цього власник поспілкувався з анестезіологом щодо особливостей анестезії у диких тварин. Їй зробили факоемульсифікацію катаракти.

Суть операції полягає у видаленні помутнілого кришталика. Завдяки злагодженій роботі операція пройшла успішно, як і післяопераційна реабілітація. Елічка дозволяє себе лікувати та з радістю приходить на повторні огляди. Вся команда нашої клініки отримала велике задоволення, працюючи з Елей. Вона дуже вихована, добра та ласкава левиця. А її власник із любов'ю доглядає її і старанно виконує всі рекомендації лікаря», — написали на сторінці клініки.

Нагадаємо, її господар Ігор Боков вважав причиною хвороби левиці можуть бути генетика і те, що левенята годували штучно і він не отримав достатньо вітамінів від матері. Проте низка правозахисників та фахівців говорила, що проблеми зі здоров'ям у кішки могли виникнути через неналежні умови утримання. Казали, що чоловік «монетизував» тварину і цілими днями з левицею фотографувалися охочі.

Зазначимо, що, згідно з чинним законодавством, диких тварин заборонено утримувати будинки. За це загрожує відповідальність. Тварини повинні жити у природних, природних для себе умовах.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Мета  (09.07.22 02:21): Нужно объявить новый сбор средств - на отправку зверушки в Африку! Відповісти | З цитатою
perfect stranger DP  (09.07.22 00:22): красавица кицка___))) Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті