Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
05:27

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині у прихильника «руського міру» поліцейські вилучили зброю та боєприпаси

На Дніпропетровщині у прихильника «руського міру» поліцейські вилучили зброю та боєприпаси

Обріз, гранату із запалом, дві мисливські рушниці, набої та предмети із комуністичною символікою 48-річний чоловік зберігав за місцем мешкання.

Працівники кримінальної поліції Новомосковського районного відділу поліції отримали інформацію, яку надіслали в офіційний чат-бот поліції Дніпропетровської області у телеграм. @Krim_dnp_bot.

22 червня вони провели обшук за місцем мешкання 48-річного чоловіка та виявили в його будинку обріз мисливської рушниці 16-го калібру, дві мисливських рушниці «АRMSAN» та «ЗК», гранату «РГД-5» із запалом УЗРГМ-2, понад 70 набоїв різного калібру. Крім цього, у прибудинковому приміщенні місцевий житель зберігав предмети із забороненою комуністичною символікою. Зброю та боєприпаси вилучили та направили на експертизу.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

На теперішній час поліцейські спільно з працівниками СБУ встановлюють причетність чоловіка до підтримки російській агресії проти України та прихильності до «руського міру». Досудове розслідування триває.



Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті