Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
10:07

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Енергетики відновив електропостачання понад 3 тисячі сімей після ранкового обстрілів Криворізького району

Енергетики відновив електропостачання понад 3 тисячі сімей після ранкового обстрілів Криворізького району

Енергетикам вдалося оперативно відновити електропостачання для жителів Криворізького району, що залишилися без електрики через зруйновані лінії внаслідок ранкового обстрілу. Вже зі світлом ­­– понад 3 тисячі родин регіону.

Складна ситуація на Дніпропетровщині залишається у населених пунктах, що межують з Херсонською областю. 25 травня близько 5-ї ранку в результаті обстрілів була пошкоджена високовольтна лінія у Криворізькому районі. За півгодини фахівці ДТЕК Дніпровські електромережі провели роботи з переключення споживачів на резервні лінії. Це дозволило повернути світло у домівки понад 3 тисяч родин.

Наразі електромонтери працюють над відновленням електропостачання сусідньої електролінії та трансформаторних підстанцій (ТП), що до неї підключені. Одна з них живить насосну станцію, що забезпечує водою жителів міста Апостолового. Роботу з відновлення мереж почали, щойно військові ЗСУ та Служба з надзвичайних ситуацій надали дозвіл на безпечне виконання. На місце виїхали аварійні бригади ДТЕК Дніпровські електромережі з Нікопольського району. Відновити роботу електролінії планують до 15:00.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті