Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
00:14

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На підпитку син із співмешканкою погрожував пенсіонерці вбивством

На підпитку син із співмешканкою погрожував пенсіонерці вбивством

Син та його співмешканка погрожують вбивством та б'ють меблі. Таке повідомила вчора ввечері спецлінії 102 власниця однієї з квартир будинку на проспекті Богдана Хмельницького.

Патрульні оперативно прибули на місце події.

Заявниця, жінка похилого віку, жалілася на домашнє насильство, що вчиняє її син та його співмешканка. Вони постійно погрожують заявниці, принижують, вживають алкоголь, а щойно розбили меблі в квартирі та вікно на балконі. Поліцейські з дозволу власниці квартири пройшли всередину.

Там перебували чоловік, жінка і маленька дитина — півторарічний хлопчик. Чоловік і жінка мали ознаки сильного алкогольного сп'яніння, поводилися агресивно, не зважаючи на присутність поліцейських та дитини, погрожували заявниці розправою, лаялися, били меблі.

Інспектори одразу вивели малюка з кімнати та заспокоїли його. А потім застосували фізичну силу й кайданки до обох порушників порядку та викликали на місце екіпаж поліції з протидії домашньому насильству для складання відповідних адміністративних матеріалів.

Обох затриманих поліцейські доставили до відділку поліції та повідомили співробітників ювенальної превенції щодо неналежного виконання батьківських обов'язків матір'ю дитини.




Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті