Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
23:44

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Будинком по Сибірській, 160 не хоче опікуватися жодна обслуговуюча компанія

Будинком по Сибірській, 160 не хоче опікуватися жодна обслуговуюча компанія

Газ обрізали, а квитанції за його доставку продовжують надходити. Вже майже рік мешканці будинку по вулиці Сибірській живуть в умовах “кам’яного століття” – без газу та майже без тепла. Мало того, будівлю не береться обслуговувати жодна компанія. Він взагалі ніде не значиться.

Жителі будинку 160 по вулиці Сибірській рік тому викликали аварійну службу для усунення витоку газу. Замість ремонту, отримали повне відключення від газопостачання. І тепер залишилися з проблемою сам на сам.

У Дніпрогазі письмово повідомили, що для відновлення постачання потрібно скласти акт розмежування та обрати підрядника. А рахунки за доставлення газу, навіть коли його нема, все одно потрібно сплачувати.

Проблему відновлення газопостачання не можуть вирішити тому, що фактично будинок ніхто не утримує. Раніше він був відомчим, потім його передали на баланс міста.

У Жилсервісі-5, до якого перейшов будинок, наголошують, що “бути на балансі” – не означає “знаходиться на обслуговуванні”.

ОСББ створювати невигідно. Оселю не схотіла взяти жодна з обслуговуючих компаній. Бо будинок дуже занедбаний, живуть там переважно пенсіонери.

Незалежний юрист каже, що жителям доведеться чимало побігати по інстанціях. Ініціативна група звернулась до житлово-комунального господарства міськради. Там порекомендували шукати допомоги у департаменті соціальної політики.

Чи дійсно мешканцям 160-го будинку по вулиці Сибірській допоможуть розв’язати ситуацію? Продовжуємо слідкувати за розвитком подій.

Gorod.dp.ua на Facebook.


не местный  (20.01.22 10:25): Хоть и не в Днепре это было, в запорожской области, поселок примерно на 3-5 тысяч людей. И тоже похожие 2-х этажные дома.
Нашлась группа активных пенсионеров, выбила к сельсовета построить собственную котельную на те 12 квартир. Обошлась она порядка 5 тыс. у.е. половину заплатил сельсовет, половину сами жильцы. Топят ходят по очереди (дрова, пилеты). Только теперь отопление им выходит максимум до 1000-1200 грн в месяц вместо 3000 и больше. При этом в квартирах не меньше 22 градусов.
Как говорится было бы желание и инициативные люди.
Відповісти | З цитатою
Мудрая сова  (20.01.22 09:52): Вообще-то пенсы самые послушные плательщики. И вопрос не в них, а в том, что в доме 10-12 квартир и чтоб содержать его надо влупить квартплату по 15грн за квадрат. Відповісти | З цитатою
Прохожий  (20.01.22 09:37): В Жилсервис-5, к которому перешел дом, подчеркивают, что "быть на балансе" - не значит "находится на обслуживании". Это как надо понимать, значит плати непонятно куда?. Деньги в карманы Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
007  (20.01.22 08:52): А квартиры после пенсионеров кому достанутся. Відповісти | З цитатою
Книга Рекордов Украины  (19.01.22 20:31): Та сделайте уже кто нибудь этим жильцам торт в виде газовой трубы из селёдки, буряка и майонеза.. майонеза попрошу не жалеть.. Відповісти | З цитатою
727  (19.01.22 20:20): Не выгодно.одни пенсионеры.у вас есть хоть остатки совести?это вообще то-люди.64 ляма на гирлянды-это нормально?а помочь -слабо?да вам добрые дела и днём и ночью надо .хоть как то карму поправите. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Бугигага  (19.01.22 19:31): Газовые баллоны проще поставить чем с упырями из горгаза дело иметь. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
это похлеще ильфа и петрова  (19.01.22 19:23): В Жилсервис-5, к которому перешел дом, подчеркивают, что "быть на балансе" - не значит "находится на обслуживании". Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті