Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
01:41

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Два молодіжні проєкти Дніпропетровщини увійшли до десятки кращих в Україні

Два молодіжні проєкти Дніпропетровщини увійшли до десятки кращих в Україні

Підбили підсумки всеукраїнського конкурсу на кращі проєкти молодіжної роботи 2021 року. Серед десятки лідерів – два проєкти представників Дніпропетровщини. Про це стало відомо під час брифінгу у облдержадміністрації.

«У конкурсі брали участь представники 24 регіонів. Вони представили найвдаліші практики молодіжної роботи, реалізовані протягом року. Комісія визначила десять переможців. Серед них і Дніпропетровщина», – відзначив заступник директора департаменту молоді і спорту Дніпропетровської облдержадміністрації Владислав Яцук.

Один з проектів переможців – масштабне опитування молоді.

«До анкетування приєдналися понад 2 тис мешканців регіону. Питання стосувалися самореалізації, освіти, дозвілля та базових потреб – у безпеці, житлі, посиленому піклуванні про здоров’я. Анкети заповнювали мешканці регіону 14-35 років», – розповів заступник голови правління молодіжної ради при Дніпропетровській ОДА Дмитро Твердохліб.

Другий проєкт – «Успішні молоді». Його втілили у Покровській громаді. На сторінці в соціальній мережі учасники ділилися своїми історіями успіху. Приєднатися міг кожен охочий.

«Мета проєкту – дати зрозуміти, що кожен займається важливою справою і надихає цим оточуючих. Крім цього, отримали і неочікувані результати. Деякі учасники змогли знайти цікаву роботу», – розповіла директорка МЦ «ПросторОК» Вікторія Вялих.

Конкурс кращих практик молодіжної роботи ініціювали Міністерство молоді та спорту України спільно з Програмою розвитку ООН. Вперше він відбувся у 2017 році.




Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті