Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
05:40

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Про відремонтовані дороги, будівництво та реконструкцію аеропортів, заліснення регіону: публічний звіт ДніпроОДА

Про відремонтовані дороги, будівництво та реконструкцію аеропортів, заліснення регіону: публічний звіт ДніпроОДА

Цьогоріч в області відремонтували та збудували сотні кілометрів доріг. Тривають роботи в аеропортах Кривого Рогу та Дніпра – їх приводять до сучасних стандартів. А ще у регіоні відновлюють лісові масиви.

Про це під час публічного звіту розповів заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Максим Беспальчук.

«Цьогоріч в області до ладу привели 126 км місцевих доріг. Зокрема, у Дніпровському, Кам’янському, Новомосковському районах. Відремонтували і 20 км комунальних автошляхів», – розповів Максим Беспальчук.

За словами заступника голови ОДА, у 2021-му на Дніпропетровщині зведено та відремонтовано понад 430 км державних доріг. З новим покриттям, зокрема, траси на Нікополь та Павлоград. Всі роботи – за програмою Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

«За президентською програмою приводяться до ладу і аеропорти. Зокрема, у Дніпрі працюють над новою злітно-посадкової смугою, пероном та руліжними доріжками. Проєкт втілюють держкоштом», – розповів Максим Беспальчук.

Нині на будмайданчику продовжується підготовчий етап. Робітники монтують заводи з виробництва бетонної суміші, облаштовують побутове містечко та тимчасові доріжки. У зоні перону – земляні роботи. Паралельно приватний інвестор зводить новий термінал.

«Стартували роботи і в аеропорту Кривого Рогу. Там планується оновити злітно-посадкову смугу і термінал. Нині – підготовчий етап», – повідомив заступник голови ОДА.

У 2021 році на Дніпропетровщині висадили майже 1,3 млн дерев, додав він. Переважно дуб, сосну, білу акацію, клен.

«Активне заліснення продовжуватимемо і в наступному році. У планах – засадити деревами ділянки у кожній громаді. Для цього наразі підбираємо масиви з найбільш придатним ґрунтом», – сказав Максим Беспальчук.

На водоймах Дніпропетровщини заборонений вилов раків, поряд із зимувальними ямами – риби. Порушників штрафують, підкреслив Максим Беспальчук.

Він нагадав, що на Дніпропетровщині продовжується COVID-вакцинація. Зробили вже 2 млн 440 тис щеплень. Завершили імунізацію 1 млн 136 тис людей.






Gorod.dp.ua на Facebook.


і шо?  (14.12.21 08:42): Дороги роблять і ремонтують згідно документації та рішенням , які приймали в часи Порошенко...
В чому Ж заслуга шмарклі та його мононаціональної мішпухи?
То ж роблять ЛЮДИ а не шмарклі та ще й за НАШІ ГРОШИ!!!
а "сваі люді" з лопатами чи на бульдозері помічені НЕ БУЛИ
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
очередная пропаганда  (13.12.21 20:00): какое отношение коммунальные дороги и местные имеют к ОГА, которая подчинана Зеленскому? Продолжают вранье прошлого года, когда в "большую стройку" записали даже местные дороги, которые делались за счет местных бюджетов и к этой "большой строцке" отношения не имели? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
Дракон Комодо  (13.12.21 19:45): В этом году в области отремонтированы и построены сотни километров дорог.______«В этом году в области обновили 126 км местных дорог. _____Отремонтировали и 20 км коммунальных дорог___________ как то раздирает любопытство, на первом Тополе вдоль Запорожского шоссе отремонтировали внутредомовые дороги итротуарчики вокруг домов 40; 56; 60, 38, а дом №48 стоит как изгой, с отремонтированными ржавыми лифтами и с ямами и "колдобинами" вокруг дома, это месть "пана" Гиц... яна? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті