Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
07:17

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

За тиждень поліцейські розпочали понад 100 кримінальних проваджень за виготовлення та використання підроблених COVID-документів

За тиждень поліцейські розпочали понад 100 кримінальних проваджень за виготовлення та використання підроблених COVID-документів

Упродовж минулого тижня поліцейські розпочали 103 кримінальні провадження за підробку та використання COVID-тестів та довідок про вакцинацію.

Наразі у 15 кримінальних провадженнях особам повідомлено про підозру. Ще 11 обвинувальних актів спрямовано до суду.

Крім того, правоохоронці склали 1 807 адмінпротоколів за ч.1 ст. 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) КУпАП, а також винесли понад 13 тисяч постанов щодо виявлення адміністративних порушень, передбачених ч.2 ст. 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Водночас з початку карантину складено 113 963 адміністративні протоколи за ч.1 ст. 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) КУпАП, винесено постанов за ч.2 ст. 44-3 КУпАП – 438 268.



Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті