Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
13:31

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

За підозрою у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень поліцейські Дніпра затримали 37-річного місцевого мешканця

За підозрою у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень поліцейські Дніпра затримали 37-річного місцевого мешканця

Під час сварки підозрюваний заприскав очі газовим балончиком 61-річному чоловіку, наніс два ножових удари у спину та втік з місця події. Потерпілого у тяжкому стані госпіталізували до лікарні.

Злочин стався 7 листопада біля одного з будинків по вулиці Донецьке Шосе у Амур-Нижньодніпровському районі міста Дніпро. До автомобіля, в якому знаходився потерпілий разом з дружиною, підійшов раніше невідомий громадянин та почав провокувати їх на конфлікт. В ході сварки злочинець застосував до чоловіка газовий балончик та спричинив два удари ножем по спині. Після скоєного порушник втік до під’їзду, одного із будинків міста, де і викинув у шахту ліфту ніж.

Проведеними заходами працівники поліції встановили та затримали злочинця. Ним виявився 37-річний місцевий житель, який перебував у стані наркотичного сп’яніння.

Під час огляду місця події з шахти ліфту правоохоронці вилучили знаряддя злочину – ніж, а в ході обшуку за місцем мешкання порушника слідчі виявили речовий доказ – газовий балончик.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі відділення поліції №1 повідомили йому про підозру за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Триває слідство.

Gorod.dp.ua на Facebook.


пешеход  (09.11.21 11:25): 90-е во всей красе (( Відповісти | З цитатою
Рот  (09.11.21 11:12): Носил с собою ствол, носил патрон в стволе. Через окно омон, вещдоки на столе... Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті