Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
07:00

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Просто та швидко: у Дніпрі можна подати звернення про аварійні ситуації у місті через чат-бот

|«« «« »» »»|

У Дніпрі запрацював чат-бот контакт-центру. Тепер спроститься оформлення звернень від містян про аварійні ситуації – достатньо лишень зайти зі смартфону у Viber або Telegram і відповісти на прості запитання.

«Чотири роки тому міськрада створила єдиний контакт-центр (https://hotline.dniprorada.gov.ua/), щоб містяни могли туди звертатися, якщо є якісь комунальні проблеми. Йдеться не лише про житловий фонд, а й про дорожнє покриття, зливові каналізації, відкриті люки, аварійні дерева тощо.

Не треба йти кудись та заповнювати документи, лишень потрібен телефон чи комп’ютер. Є можливість зробити навіть фото й вказати точну локацію (далі йде розподіл та за регламентом виконуються роботи). А сьогодні ми запускаємо нову річ, яка ще простіше, вона буде популярною у містян – це чат-бот нашого контакт-центру», – розповів заступник міського голови Михайло Лисенко.

У чат-боті містяни зможуть: зробити автоматичне звернення, описати проблему, яка сталася (головне – обрати підтему для уточнення), зазначити адресу, завантажити фото й перевірити надану інформацію.

Крім того, надалі можна буде автоматично отримувати сповіщення про планові ремонтні та аварійні роботи за певною адресою або усього міста, направляти звернення чи заявки до виконавчих органів та комунальних підприємств Дніпровської міської ради. Можна навіть редагувати особисті дані.

«Містяни зможуть швидко розібратися, як саме створювати звернення, адже у чаті дуже просте меню. До того ми зможемо моніторити дійсний стан щодо різноманітних аварійних ситуацій у місті, буде простіша комунікація між містянами та міською владою. Наразі бот працюватиме у тестовому режимі», – зауважив заступник міського голови Костянтин Цепенніков.

Gorod.dp.ua на Facebook.


ВИКИ  (09.11.21 12:25): На прошлой неделе у ребенка при входе в ТЦ на Пастера твари с кармана куртки вытянули Айфон12, вызвали полицию и безрезультатно,телефон по ID отслеживается,вызвали патруль,но они так и не приехали.Будьте бдительны,воровки не спят.Никакой надежды нет на возврат и наказанность Відповісти | З цитатою
Док  (08.11.21 22:31): ох уж эти Боты :) сидят и смотрят своими черными глазами) Відповісти | З цитатою
Днепр_2  (08.11.21 18:14): Вчера на Прогрессивной и в др. домах молодые дебилы поразбивали баки для ТБО.
Чем занимается коммунальная полиция по ночам?
Раньше в АНД каждую ночь патрули ездили по микрорайонам и шугали подростковые группировки.
А сейчас не видно ни одной патрульной ночью.
Вот вам и обращение в чат-бот.
Посмотрим на реакцию.
Відповісти | З цитатою
Житель  (08.11.21 17:24): Пока опыт показывает ,что смысла обращаться нет,...ни какой помощи...Раньше были аварийные службы отдельно всех КП и все вопросы почти решались Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Ольга  (08.11.21 17:00): Как показывает практика, просто и быстро у нас ничего сделать нельзя. А повышение уровня сложности прямо пропорционально упрощениям - чем больше "упрощают", тем сложнее добиться результата. Відповісти | З цитатою
очень переживаю  (08.11.21 16:40): почему Миша такой грустный? что случилось?? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
мда  (08.11.21 16:23): Я и "словей"-то таких не знаю... чат-бот... Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті