Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
10:02

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Перерахунок житлових субсидій у Дніпрі: що змінилося у цьому опалювальному сезоні

Перерахунок житлових субсидій у Дніпрі: що змінилося у цьому опалювальному сезоні

Із 18 жовтня у Дніпрі ввели червоний рівень епідемічної небезпеки. Для таких регіонів Кабінет Міністрів ухвалив збільшені на 50 % соціальні нормативи на послуги водопостачання, газопостачання та електроенергії. Вони діятимуть, поки місто перебуватиме у червоній зоні карантину.

Про це повідомила начальниця відділу ухвалення рішень з призначення усіх видів соціальних допомог та компенсацій в Амур-Нижньодніпровському районі Лівобережного управління соціального захисту населення ДМР Валентина Сідих.

Зокрема, для користування послугою централізованого водопостачання та водовідведення враховується норма 3,6 куб. м (на особу), з жовтня – 5,4 куб. м. Для користування послугою газопостачання: за наявності газової плити та водонагрівача – 10,5 куб. м, з жовтня – 15,75 куб. м. Для електропостачання – 100 кВт, з жовтня – 150 кВт.

«Усім громадянам, яким призначили житлову субсидію з 1 травня 2021 року, буде автоматично призначено її з 1 жовтня. Вона розраховується кожному домогосподарству індивідуально. Розмір субсидії залежить від розміру доходів, кількості зареєстрованих осіб та встановлених законодавством соціальних нормативів. Субсидія надається у готівковій формі на банківській рахунок за поточний місяць у наступному, тобто кошти за жовтень будуть отримані у листопаді», – зазначила Валентина Сідих.

Подати документи на отримання субсидії ще можна протягом жовтня та листопада. Бланки заяви та декларації можна роздрукувати з офіційного вебсайту Мінсоцполітики і особисто подати або надіслати їх поштою до органів соціального захисту населення. Також документи можна надіслати в електронній формі через Єдиний державний вебпортал «Дія», офіційний вебсайт Мінсоцполітики або інтегровані з ним інформаційні системи igov.

Довідка:
Усього у Дніпрі отримують житлову субсидію більше 33 тис. домогосподарств.



Gorod.dp.ua на Facebook.


Иван  (28.10.21 12:16): А ничего, что субсидию за сентябрь до сих пор не перечислили? Делают вид, что так и надо. Відповісти | З цитатою
Танк  (28.10.21 07:38): Почему же тем, кто получает ЛЬГОТУ на эти нормативы, увеличение не предусмотрено! Двойные стандартны в действии: старику инвалиду никто льготу ветеранскую не пересматривает, а жлобу, который в чёрном нале на рынке торгует - пожалуйста, получите! Твари поганые! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті