Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
23:15

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині місяць боролися з нелегалами

На Дніпропетровщині місяць боролися з нелегалами

Заходи під умовною назвою «Мігрант» проводилися з першого вересня по перше жовтня на території Дніпропетровщини.

У ході відпрацювання першочергові зусилля працівників поліції були спрямовані на виявлення іноземців та осіб без громадянства, які вчиняють кримінальні, адміністративні правопорушення та незаконно перебувають на території Дніпропетровської області.

Під час заходів міграційні поліцейські задокументували 446 випадків порушення іноземцями законодавства України, з них по 51 правопорушенню відкриті кримінальні провадження відносно іноземних громадян та за 395 складено адміністративні протоколи.

Під час проведення операції «Мігрант» про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень повідомлено 56 іноземцям.

Упродовж відпрацювання співробітники міграційної поліції викрили 83 нелегальних мігрантів, які підлягають примусовому поверненню до країн походження. Також, правоохоронці направили до ГУ ДМС України в Дніпропетровській області 19 подань про заборону в’їзду нелегалам-порушникам на територію України, які на даний час погодженні співробітниками міграційної служби.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Таксист  (02.10.21 13:17): Полной город заполнен грузинами нелегалами ! ворами -гастролерами ! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Европа !!!  (02.10.21 12:34): напротив шинного завода гаражи забиты и мигрантами кто то крышует !?? Відповісти | З цитатою
Да уж  (02.10.21 12:26): У руководителей ума палата. Любое оперативное или спец операция получает кодовое название, которое ни в коей мере не должно напрямую раскрывать сущность. А тут по нелегалам и "Мигрант". Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті