Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
03:01

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

20 освітян отримали педагогічну премію від ДніпроОДА

|«« «« »» »»|

Освітянам Дніпропетровщини вручили обласну премію. Її отримали 20 педагогів зі всієї області, розповів директор департаменту освіти і науки облдержадміністрації Олексій Полторацький.

За словами Олексія Полторацького, кандидатури на здобуття премій висували самі педагогічні колективи. Загалом було понад 150 заявок. Комісія комплексно оцінила кожного учасника: досвід, методичні наробки, результати їхніх учнів. Обрали 20 кращих з кращих освітян.

«Обласна премія – не тільки матеріальний, а й моральний стимул. Вона має надихнути на подальші звершення, на кращі результати викладання. Адже педагогічні новації – це творчий процес, постійний пошук, нові знання», – сказав Олексій Полторацький.

Педагогічну премію отримала учителька української мови та літератури жовтоводської гуманітарної гімназії імені Лесі Українки Ольга Поліщук. Зізнається: з дитинства мріяла стати тільки вчителькою. Нині її педагогічний стаж – майже 50 років.

«Досі не жалкую про обраний шлях. І вважаю, що це моя природжена праця, – поділилася Ольга Поліщук. – Один з моїх пріоритетів – розбудити в дитині зерно таланту. Маю одне ключове слово – «люблю». Потрібно любити дітей, як своїх. І тоді все вийде».

Серед лауреатів – заступниця директора обласного еколого-натуралістичного центру дітей та учнівської молоді Інна Майборода. Жінка змалку любила біологію і тепер передає це захоплення учням. Каже: діти – неймовірне джерело енергії.

«Після закінчення університету думала, що я поїду десь в заповідник. Буду орнітологом. Прийшла на Станцію юних натуралістів трошки попрацювати. І «зачепилася» на 32 роки. Тепер впевнена, що це справа мого життя», – розповіла Інна Майборода.

Педагогічну премію на Дніпропетровщині вручають понад 15 років. Її виплачують з обласного бюджету. Цьогоріч освітяни отримали по 12 тис грн.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Я не поняла..  (01.10.21 09:40): Номинанты на премию вакцинированы? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті