Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 12 травня 2024
14:16

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі жінка намагалася покінчити життя самогубством і вбити свого сина

У Дніпрі жінка намагалася покінчити життя самогубством і вбити свого сина

39-річна матір дитини вирішила покінчити життя самогубством та вколола сильнодіючі ліки собі та своєму сину віком 1 рік 7 місяців.

Повідомлення до поліції надійшло 9 вересня від медиків однієї з місцевих лікарень. За їх словами, до них доставили дитину з діагнозом гостре отруєння лікарськими препаратами.

Як з’ясували правоохоронці, бабуся першою прийшла до квартири та побачила доньку з онуком без свідомості. Також літня жінка виявила залишки медикаментів та передсмертну записку. Вона одразу викликала швидку й намагалася реанімувати дитину. На жаль, у лікарні хлопчик помер. 39-річна жінка зараз перебуває в медичному закладі.

За вказаним фактом слідчі відділення поліції № 4 відкрили кримінальне провадження за ч. 2 п. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство малолітньої дитини).

Gorod.dp.ua на Facebook.


1  (10.09.21 13:43): Интересны причины. Занятно, не получилось самоубийство, еще и отсидит. Отдельный привет пустоголовым обезьянам-яжематерям ниже. Демонстрация истинного лица показательна, вас стерилизовать надо и показывать в зоопарке Відповісти | З цитатою
Ольга  (10.09.21 12:13): Очень хочется чтоб она выжила и жила долгие годы осознавая что она сделала Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті