Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 11 травня 2024
17:04

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

В Днепре установят новый кулинарный рекорд — приготовят самый большой бургер в Украине

В Днепре установят новый кулинарный рекорд — приготовят самый большой бургер  в Украине
Иллюстративное фото.
Найбільший бургер в Україні зроблять у Дніпрі до Дня 245-річчя міста! Бургер «Дніпро» — великий бургер для великого міста. Презентація бургера відбудеться 11 вересня об 11:00 за адресою вул. Січових Стрільців, 8 (у ресторані REPUBLIK) Про рекордний бургер Ресторан REPUBLIK зробить унікальний подарунок до Дня Народження міста Дніпро! Приготує найбільший бургер в Україні (бургер буде доступний в меню на постійній основі) і внесе його в книгу рекордів України! Великий бургер для великого міста! Перша презентація бургера відбудеться у день міста. Кожен охочий зможе відвідати презентацію, зробити селфі з бургером та безкоштовно відвідати святковий подарунок (для цього необхідно забронювати дегустаційне місце через instagram). Після презентації у ресторані буде працювати постійна акція: два сміливця, які з'їдять бургер за 10 хвилин — отримають у подарунок новенький iphone 12, а також за бургер не доведеться платити! Якщо двоє сміливців з'їдять бургер за 15 хвилин — то подарунка не буде, але платити за бургер теж не доведеться! Також акція дія для компаній з чотирьох осіб — якщо вони разом з'їдають бургер за 5 хвилин, то бургер достається абсолютно безкоштовно! До відома Зараз в Україні зафіксовано декілька великих бургерів, які були приготовлені спеціально для рекордів, на спеціалізованих майданчиках. Але такі бургери не можливо спробувати після рекорду та замовити щоб скоштувати. Зараз в Україні немає великого бургера який буде постійно у меню, та який можна скоштувати у будь-який зручний час. З 11 вересня у Дніпрі будуть готувати самий великий бургер України для мешканців та гостей міста. Плануємо, що бургер стане новою кулінарною фішкою Дніпра, та зможе здивувати кожного, хто наважиться його скуштувати!
Gorod.dp.ua на Facebook.


Элен  (09.09.21 16:19): Странно ещё не сделали,а уже в книге рекордов Відповісти | З цитатою
Горожанка  (09.09.21 06:21): А зачем? Відповісти | З цитатою
ДБлы  (09.09.21 06:19): Блдь. Відповісти | З цитатою
Синяя птица  (08.09.21 22:46): Кто не работает,- тот ест.. Відповісти | З цитатою
Хм  (08.09.21 14:32): А самую большую бутылку самогона? Відповісти | З цитатою
Голень  (08.09.21 13:26): Тюлень не выйдет на улицу. Пусть уходит сантехник. Срочно скушать все тетради Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті