Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
02:05

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

ОПГ з 40 осіб крала вугілля і добрива з поїздів

ОПГ з 40 осіб крала вугілля і добрива з поїздів

За процесуального керівництва прокурорів Офісу Генерального прокурора 16 особам повідомлено про підозру за фактами створення злочинної організації та участі у ній, а також крадіжки (ч. 1 ст. 255, ч. 5 ст. 185 КК України).

За даними слідства, упродовж поточного року члени злочинної організації систематично вчиняли крадіжки майна суб’єктів господарювання в районі залізничної станції «Таврійськ» Запорізької дирекції Регіональної філії «Придніпровська залізниця» АТ «Укрзалізниця». Вони викрадали з вагонів кам’яне вугілля та мінеральні добрива під час відстою рухомого складу потягів, а так під час їх руху. Протягом одного дня вони викрадали від 5-ти до 30-ти тонн вантажу.

34-річний мешканець Запорізької області створив розгалужену злочинну організацію, до якої входили три злочинні групи. Водночас до протиправної діяльності були залучені працівники воєнізованої охорони регіональної філії Придніпровської залізниці. Загалом злочинна організація налічувала близько 40 осіб.

На території Запорізької та Дніпропетровської областей одночасно проведено 58 обшуки за місцями проживання членів злочинної організації, під час яких виявлено та вилучено речі і документи. До обшуків залучили близько 200 поліцейських, в тому числі спецназівців.

Наразі 12 осіб затримано, 7 – обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Організатору та 15-тьом активним учасникам організованої злочинної організації повідомили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1, 2 ст. 255 (Створення злочинної організації), та ч. 5 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває. Встановлюється розмір заподіяної шкоди.








Gorod.dp.ua на Facebook.


Отчаянные  (11.08.21 20:31): Как в фильме про индейцев ! Грабили на ходу поезда !! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
:)  (11.08.21 18:41): И вот он прямо с корабля,пришел стране давать угля,
а вот сегодня наломал как видно дров.
Відповісти | З цитатою
Гога Кизилкум  (11.08.21 17:10): Уголь еще используют в селах? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті