Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
21:26

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Перший у місті басейн: для нікопольчан зводять «з нуля» сучасний спорткомплекс

|«« «« »» »»|

У Нікополі поруч із парком Перемоги зводимо «з нуля» стильну будівлю. Всередині облаштовуємо два басейни: для дорослих та дітей. Роботи – у розпалі, підкреслив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

«Створюємо умови для занять спортом. У Нікопольському районі в селі Придніпровське на фініші – будівництво сучасного стадіону. В Нікополі зводимо «з нуля» басейн. Там зможуть оздоровитися і дорослі, і діти. Буде зручно людям з інвалідністю», – розповів Валентин Резніченко.

Нікопольчани ніколи не мали басейну. Охочі займатися плаванням їздять до сусіднього Покрова.

Нині у місті зводять спортивно-оздоровчий комплекс. Цей проєкт – частина програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Вже готові зовнішні стіни будівлі. В адміністративній частині завершили робити перекриття. Почали улаштовувати покрівлю над басейнами. Вона буде 1-скатною – матиме скіс в один бік.

«Як закінчимо з покрівлею, зробимо гідроізоляцію в чашах басейнів та будемо випробовувати їх. Після – оснастимо системами очищення», – сказав представник підрядної організації Михайло Полягай.

У басейновій частині споруди монтують вітражі, додав Михайло Полягай.

Працюють і над інженерними комунікаціями. Проводять водопровід та каналізацію. Всередині на часі – електрика. Потім монтуватимуть вентиляцію. Вона буде зі спеціальною кліматичною установкою. Підтримуватиме однакову температуру в приміщенні. Автоматично нагріватиме або охолоджуватиме повітря.

Стартували й роботи з благоустрою. Підрядники готують основу під тротуарну плитку – відсипають щебінь. Ставлять бордюри.

Частину території заасфальтують – для паркування авто. Буде і озеленення, і лави для охочих перепочити.

Gorod.dp.ua на Facebook.


местный  (22.07.21 16:29): вы это на никопольском сайте напишите, так вам там сразу напихают. Бассейн строят с 2018 года. Вернее строили. Сдача должна была произойти до конца 2019 года. Но в 2019 году прошли выборы и началось...
Строительство бассейна приостанавливают, а после и вовсе расторгают договор (кому интересно, - смотрите тендер UA-2019-07-09-002156-b и додаткову угоду). Причем расторгают в формулировке "стороны не имеют право требовать возврата того, что ними уже было выполнено по договору до момента расторжения". Странноватая формулировка, но суть в том, что никто никому ничего не должен. А как же аванс в 30%? - спросите вы, - почему его нельзя вернуть? А вот потому! Никто никому ничего не должен. Всё! Всем спасибо, все свободны!
Потом вместо изначальной сметы на 80 млн смета раздувается до 116 млн грн, проводится новый тендер и в этом году продолжают строить, рассказывая, что "с нуля" и что "по программе Зеленского". С 2019 года очень интересно началась программа Зеленского
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті