Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
17:34

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпропетровщину накрило потужною грозою: у 80 знеструмлених населених пунктах відновлюють електропостачання

Дніпропетровщину накрило потужною грозою: у 80 знеструмлених населених пунктах відновлюють електропостачання

У Дніпропетровській області з ночі триває негода зі шквальним вітром, зливами та градом. Ускладнення погодних умов призвело до пошкоджень ліній та масових аварій.

Найбільша кількість відключень у Кривому Розі, а також Верхньодніпровському та Солонянському районах. Наразі енергетики працюють у 80 населених пунктах регіону.

Гроза та шквали вітру спричинили відключення та обриви 55 ліній та 790 трансформаторних підстанцій (ТП). Найбільше відключень – на Криворізькому, Пятихатскому, Підгороднянському, Солонянському, Верхньодніпровському та Царичанскому вузлах. Особливо постраждав Кривий Ріг, де негода спричинила відключення 45 ТП та 10 ліній електропередачі.

У зв’язку з ускладненням погодних умов аварійні бригади ДТЕК Дніпровські електромережі переведені у посилений режим та працюють 24/7, аби якнайшвидше відновити пошкоджені ділянки ліній.

До ліквідації аварій залучені близько 150 спеціалістів та 52 одиниці техніки. Роботи фахівців ускладнені несприятливими погодними умовами. Втім вони продовжують працювати над якнайшвидшим відновленням електропостачання.

Основний об’єм аварійних відключень фахівці компанії планують ліквідувати до кінця дня, у разі відсутності нових аварій. Про перебіг робіт та повне відновлення електропостачання компанія буде інформувати додатково.

За прогнозами синоптиків, зливи та грози протримаються протягом 21-22 липня. У місті Дніпро та по Дніпропетровській області шквали вітру 15-20 м/с, в окремих районах град. В регіоні оголошено І-й рівень небезпеки (жовтий).

Енергетики просять жителів бути обережними, не наближатися до оголених дротів, обірваних ліній, відкритих дверей та люків електроустановок, а також пошкоджених опор та аварійних дерев.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Ввв  (21.07.21 13:01): Электричествопоставлщие конторы совсем небедных организации - уже б зарыли эти провода в землю. А то чуть ветерок половина страны без света. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті