Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
13:11

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі завідувач кладовищем брав хабарі

У Дніпрі завідувач кладовищем брав хабарі

За процесуального керівництва Західної окружної прокуратури міста Дніпра викрито на одержанні неправомірної вигоди (ч.3 ст.368 КК України) заступника начальника однієї з виробничих дільниць комунального підприємства «Міська ритуальна служба».

Так, співробітники КП «Міська ритуальна служба», усвідомлюючи емоційний стан громадян, котрі до них звертаються, та обмеження у часі, організували злочинну схему з вимагання та отримання неправомірної вигоди за поховання.

У травні 2021 року до заступника начальника однієї з виробничих дільниць вказаного комунального підприємства звернувся громадянин з приводу поховання близької людини на одному з кладовищ міста.

Виконуючи відведену роль, завідувач кладовища повідомив, що за надання місця для поховання та викопування могили останній повинен передати йому неправомірну вигоду у розмірі 6000 гривень.

Під час одержання вказаних коштів зловмисника було викрито правоохоронними органами та затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Наразі йому повідомлено про підозру у скоєнні вказаного кримінального правопорушення. Обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Вирішується питання про притягнення до кримінальної відповідальності інших причетних у скоєнні злочину осіб.

Досудове розслідування триває.

Gorod.dp.ua на Facebook.


.  (06.07.21 15:43): для кого это новость?
рассмешили, показуху сделали
перешел дорогу кому-то
душить их всех нужно
Відповісти | З цитатою
Семына бабушка  (06.07.21 15:05): Президента надо подключать, электронное захоронение, убирать подонков мафиозных. Произошел печальный момент дали номерок и в перед во вселенную. Відповісти | З цитатою
местный  (06.07.21 13:37): 6000 грн то не взятка а оскорбление наверное было.
Как правильно уже писали. На Левобережном за подзахоронение на "нашей" территории начали стартовать с 30 киллогривен, с трудом сошлись на 20 000. И это только взятка директору кладбища. Копка и остальное по отдельному дикому тарифу!
А за "официально" подзахоронить урну с прахом хотелка в 10 000 грн на том же Левобережном это не слабо так?
Одного показательно прикрыли кто зажрался и/или перестал делиться. Один из самых прибыльных криминальных бизнесов. Наверняка потому крематория нет до сих пор в Днепре, да и подозреваю не скоро еще будет.
Відповісти | З цитатою
лиля  (06.07.21 12:34): стыдно, должно быть, было таким заниматься. Відповісти | З цитатою
Горожанин  (06.07.21 11:57): На то Он там и поставлен начальником. Тут вариант беспроигрышный и
6 косарей вполне нормальная такса
Відповісти | З цитатою
Сообщаю  (06.07.21 11:27): Место: Сурско-Литовское; время: 3 месяца назад; сумма: 25000 (без копки). Так что 6000 - завидую! Відповісти | З цитатою
мм  (06.07.21 10:18): Америку открыли! Можно подумать, что кто-то об этом не знает или после этой статейки смешной что-либо изменится. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
7878  (06.07.21 10:13): Ничего! С него черти спросят, когда представится. От них не откупишься!
Горе тому кто наживается на бедах других.
Відповісти | З цитатою
cahbe  (06.07.21 09:47): Предлагаю завалить десяток высоких чинуш, или членов их семей, вот они удивятся когда с них взятку потребуют за местечко.
Ну а если серьёзно уже так задолбали новости с этим неподдельным удивлением что в самых взяточничиских местах оказывается берут взятки. Да ещё и суммы которые озвучивают больше похожи на счета из ресторана в котором про эту самую взятку договаривались.
Відповісти | З цитатою
Фёдорович  (06.07.21 09:44): Ззачем вообще гектары этих кладбищ. Остановитесь Відповісти | З цитатою
1 2
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті