Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
05:48

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

До Дня медичного працівника лікарі Перинатального центру записали кліп

До Дня медичного працівника лікарі Перинатального центру записали кліп

Янголи у білих халатах. Саме так зазвичай називають медиків. Вони рятують життя та здоров’я, вгамовують біль та дарують надію. Професійне свята відзначатиметься цієї неділі.

Ось так починається кожний її робочий день. Із самого ранку і до вечора – обійти усіх маленьких пацієнтів, оглянути, дати пораду чи просто підтримати молодих батьків. Та найголовніше – не пропустити жодної зміни у здоров’ї малюка – на плечах цієї тендітної жінки колосальна відповідальність. Яна Сачук працює неонатологом вже 10 років. У свою професію просто закохана. І її маленькі пацієнти це відчувають.

Родина пані Яни із розумінням ставиться до такого напруженого графіка роботи. Більше того – донька вирішила піти маминими слідами та теж стати лікарем. І хоча робота неонатолога – складна та подекуди непередбачувана, лікарка не проміняла б її на жодну іншу.

Неонатологи дійсно унікальні спеціалісти. Окрім педіатрії, вони мають знати усю дитячу хірургію, анестезіологію, генетику. Саме такі й працюють у перинатальному центрі. Через їхні руки проходять понад чотири тисячі немовлят на рік.

А ось за цими дверима працюють люди, без яких також неможливо уявити перинатальний центр. Тут виходжують немовлят, що мають проблеми зі здоров’ям. Безсонні ночі, виснажлива праця – усе, кажуть, винагороджується сповна, коли виписують вже здорових малюків.

З такою підтримкою лікарів, каже молода матуся Поліна, вона усе переносить легше. І розуміє, що її дівчата – двійнята Олександра та Євгенія – у надійних руках.

Аби народилась здорова дитина, у перинатальному центрі працює ціла команда спеціалістів. 128 лікарів за 13 спеціальностями.

Втім, у перинатальному центрі не лише допомагають з’явитися на світ новому життю. Тут ще й чимало талановитих людей. Тож спеціально до дня медика колеги медсестри приготували для колег сюрприз – відеокліп власного виробництва.

Медсестри на деяких час перетворились на справжніх артисток, аби подякувати медикам за їхню тяжку та неймовірно важливу працю.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті