Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
23:01

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Президент прибув до Кривого Рогу рейсовим літаком

Президент прибув до Кривого Рогу рейсовим літаком

Президент України Володимир Зеленський розпочав робочу поїздку до Дніпропетровської області. Глава держави прибув до Кривого Рогу рейсовим літаком. Це перший політ, який здійснила авіакомпанія WindRose за маршрутом Київ – Кривий Ріг. Відсьогодні розпочнуться регулярні рейси бортів авіакомпанії за цим маршрутом.

«Сьогодні відкриваються рейси українських авіакомпаній до Кривого Рогу, куди давно не літали літаки», – сказав Володимир Зеленський.

Раніше були відкриті регулярні авіарейси до Чернівців та Ужгорода.

«Це відбувається в межах розвитку аеропортів та авіасполучення для того, щоб людям з віддалених регіонів було зручно діставатися до Києва. Такого великого розвитку регіонального авіасполучення не було давно», – розповів заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко.

За його словами, в межах програми «Велике будівництво» відбувається розвиток регіональних аеропортів України.

Під час робочої поїздки на Дніпропетровщину Глава держави огляне об’єкти, які споруджують та реконструюють у межах програми «Велике будівництво».

Крім того, у Дніпрі під головуванням Президента відбудеться засідання Палати регіонів Конгресу місцевих і регіональних влад.

Gorod.dp.ua на Facebook.


пешеход  (08.06.21 17:34): Первый и единственный регулярный рейс которая сделала данная компания в данном направлении )) Ну чего вы еще от клоуна ждали. Відповісти | З цитатою
!  (08.06.21 14:05): Интересно, автор статьи осознает, сколько иронии, сарказма и тончайшего юмора он заложил в текст? Відповісти | З цитатою
:)  (08.06.21 13:10): а на фото видны простые горожане, которые летели вместе с ним :))
Ну зачем вы так уже за полных кретинов людей держите?
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Бендер Задунайский  (08.06.21 12:27): А на машине слабо в Кривой Рог приехать презу и ощутить весь смак дорог в Днепропетровской области? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті