Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
14:12

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

«Комфорт для життя та перспективи нових робочих місць»: Борис Філатов представив Дніпро на міжнародному інвестиційному форумі

«Комфорт для життя та перспективи нових робочих місць»: Борис Філатов представив Дніпро на міжнародному інвестиційному форумі

Дніпро – місто, чиєму розвитку не завадять ані зовнішні обставини, ані загрози.

Тут є тисячі кваліфікованих кадрів різних галузей, потужний промисловий та науковий потенціали, які вдало поєднуються зі зручним територіально-географічним розташуванням та енергозабезпеченістю. Утім, основний капітал міста це — люди. На цьому наголосив мер Дніпра Борис Філатов під час виступу на міжнародній конференції «UkraineInvest Talks: Dnipro» 27 травня. Інвестиційний форум, який проходить у бізнес-центрі «Кудашевський», зібрав представників бізнес-спільноти, фінансових організацій та експертного середовища різних країн.

Останні роки у Дніпрі системно працюють над вирішенням «хронічних» проблем, що до цього ігнорувалися десятиліттями, та створюють комфортну екосистему для життя. Борис Філатов підкреслив: конкурувати за інвестиції, що дадуть поштовх розвитку та створять робочі місця, можуть лише щасливі міста: комфортні, безпечні та сучасні. Ті, в яких хочуть жити люди.

«Саме таким ми будуємо наш Дніпро. Довіру людей можна заслужити чітким виконанням своїх обов’язків і відповідальністю за власні дії. У Дніпрі є місце кожному, хто готовий вкладати гроші, сили, знання та інші ресурси у втілення ініціатив, що будуть корисними для людей», — сказав мер Дніпра.

Також, на переконання Бориса Філатова, за наявності інструментів і повноважень таке промислове місто як Дніпро може бути ефективним партнером центральної влади у залученні інвестицій. Це – один із пріоритетів, дотримання якого дозволить зламати невтішний тренд, коли дедалі більше молодих людей хочуть виїхати з країни назавжди.

Gorod.dp.ua на Facebook.


доктор Лоботомов  (27.05.21 14:19): "перспективы новых рабочих мест" это борьчик про парковщиков и эвакуаторщиков говорит наверное? Відповісти | З цитатою
Кто это  (27.05.21 13:32): Bla bla bla bla bla! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті