Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
10:47

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Абітурієнти Дніпропетровщини склали другий тест з ЗНО

Абітурієнти Дніпропетровщини склали другий тест з ЗНО

25 травня абітурієнти Дніпропетровщини склали другий тест з ЗНО. На цей раз — англійську мову. За інформацією директорки регіонального центру оцінювання якості освіти Марини Горбенко-Хвастунової на цей предмет в області зареєструвалося 12 тисяч 211 людей.

Тестування проходили у 55-ти пунктах, на базі закладів середньої освіти. Розпочалося зовнішнє незалежне оцінювання об 11:30, тривало дві з половиною години. Результати тестування оголосять 18 червня.

"Всі пункти забезпечені засобами дезинфікуючими за для того, щоб ми могли не хвилюватися через те, що проводимо ЗНО під час пандемії. Учасники пишуть зовнішнє незалежне оцінювання в масках. Сьогодні технологічний тест, котрий проходить з аудіовідтворюючими засобами, аудіювання є частиною тесту", — говорить Марина Горбенко-Хвастунова — директорка регіонального центру оцінювання якості освіти.


"Я не писала тільки текст, тому що не була впевнена, що напишу правильно. Я прочитала, подумала, зрозуміла, що я багато не напишу, навіть загально. Тому я і не заглиблювалася. Я написала тести і здала роботу", — говорить Валерія Надь — абітуєнтка.

"З текстом виникли проблеми, а з тестами у мене все добре. Те, що я готувався, з тестовими завданнями, у мене все вийшло добре", — говорить Максим Козух - абітурієнт.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті