Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
08:46

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині поліцейські провели профілактичні заходи, спрямовані на зниження аварійності на дорозі

На Дніпропетровщині поліцейські провели профілактичні заходи, спрямовані на зниження аварійності на дорозі

З 7 по 10 травня на території Дніпровської оперативної зони правоохоронці виявили та припинили понад 280 порушень правил дорожнього руху.

З метою виявлення та припинення правопорушень у сфері дорожнього руху, а також притягнення до відповідальності винних водіїв були створені додаткові патрулі з-поміж поліцейських відділу реагування патрульної поліції Дніпровського районного управління поліції та поліцейських Управління патрульної поліції в Дніпропетровській області.

Профілактичні заходи проводились на території Царичанського, Петриківського, Солонянського та Дніпровського районів.

Зокрема, правоохоронці виявили 145 фактів порушень швидкісного режиму. На водіїв, які перевищували швидкість складені постанови за ст. 122 КУпАП. За керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння на 16 водіїв складені протоколи за ст. 130 КУпАП.

Окрім того, за порушення правил дорожнього руху поліцейські притягнули до відповідальності 9 пішоходів, які переходили проїзну частину у невстановлених місцях. На порушників складені постанови за ст. 127 КУпАП.

Мобільні групи поліцейських реагували на порушення у встановленому законом порядку, застосовуючи до порушників відповідну санкцію статті. Поліція закликає всіх учасників дорожнього руху дотримуватись Правил дорожнього руху та бути уважними на дорозі.



Gorod.dp.ua на Facebook.


статистика  (12.05.21 09:08): да всё это как обычно для "галочки" написали какую-то статистику. по факту, на автобусной остановке напарковали машин, полицаям безразлично, чешет через дорогу пешеход в трёх метрах от подземного перехода - опять патруль проезжает мимо и ничего не видит, видимо отворачиваются, а то не знают, что делать, ПДД, ЗУ они не знают Відповісти | З цитатою
Вася  (12.05.21 00:10): Так не дозволяйте виробникам виготовляти такі короби, на яких можна порушувати Відповісти | З цитатою
Новая рубрика  (11.05.21 14:24): Давайте уже откроем рубрику, в которой будет рассказано, как люди делают свою работу.
Водитель общественного транспорта - управляет общественным транспортом;
Врач - лечит;
Пекарь - печёт;
Дворник - метёт;
Строитель - строит.

Очень хотелось бы почитать про другие профессии, кроме полицейских, складывается впечатление, что кроме полиции ни кто больше и не работает.
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті