Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
07:24

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Поліція Дніпропетровщини: під час Великодніх богослужінь більшість громадян дотримувалася карантинних обмежень

Поліція Дніпропетровщини: під час Великодніх богослужінь більшість громадян дотримувалася  карантинних обмежень

Загалом у заходах з нагоди Великодня взяли участь близько 80 тисяч вірян. Нічні та вранішні богослужіння у храмах Дніпропетровської області пройшли спокійно.

Релігійні заходи з нагоди святкування Великодня проходили у ніч із 1 на 2 травня. Загалом богослужіння проводилися у понад 780 храмах області.

Понад двох тисяч поліцейських, курсантів та нацгвардійців забезпечували публічну безпеку біля храмів під час проведення святкових заходів. Зусилля правоохоронців насамперед були спрямовані на проведення профілактичної та роз’яснювальної роботи. Правоохоронці несли службу біля храмів, контролювали дотримання карантинних норм та попереджали громадян про дотримання необхідної дистанції.

Переважна більшість громадян дотримувалася карантинних обмежень. Однак правоохоронці зафіксували три факти порушень карантинних норм у храмах м. Дніпро, пов’язані з відсутністю захисних масок. За цими фактами проводиться перевірка.





Gorod.dp.ua на Facebook.


45  (04.05.21 08:09): Неужели нельзя было дома посидеть. Смысл праздника не в освящении пасок. Сейчас такая тяжёлая обстановка для людей и страны. Неужели это было так необходимо? Все равно лишний контакт был и я не поверю, что ковидные не ходили на освящение. Один вопрос зачем это сейчас. Відповісти | З цитатою
Сторонник реальности  (04.05.21 00:08): Менты и церковь, день чудесный...
Дальше допишу, если придумаю.))
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті