Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
05:43

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Немає лічильників — не буде газу! Понад сотня квартир відключені від блакитного палива

Немає лічильників — не буде газу! Понад сотня квартир відключені від блакитного палива

Без газу вже 2 тижні. Мешканці будинку на вулиці Немировича-Данченка стали заручниками процедури встановлення лічильників. Дніпрогаз відмовляється повертати блакитне паливо, доки прилади обліку не з’являться у кожній квартирі. Своєю чергою — деякі з абонентів навідріз цього не хочуть.

Газу немає – і не буде, доки в усіх не стоятимуть лічильники. Таким був ультиматум від Дніпрогазу мешканцям ось цього будинку. Тим часом ,три під’їзди – сидять без блакитного палива ще з початку квітня.

А це – понад сотня квартир. Люди не можуть ані приготувати їсти – ані зігрітися.

Без блакитного палива мучаться й пані Галина. Вісімдесят трирічна жінка живе одна. Електричної плитки немає. Доводиться позичати у сусідки. Єдиний помічник пенсіонерки – кип’ятильник.

Найбільше Галину Петрівну дивує те, що лічильник їй вже встановили, однак газ – не підключають. Хоча жінці й довелося навіть позичати гроші, аби розрахуватись за його встановлення.

Хоча офіційно ці лічильники – безкоштовні. І взагалі – їх Дніпрогаз ставить з власного бажання. Наразі з трьох під’їздів обчислювальних приладів немає лише у декількох квартирах. Наприклад, ось ця пані принципово не хоче пускати газівників.

Принциповість сусідки – у цій ситуації мешканці сприймають не дуже позитивно. Адже єдине, чого хочуть – то повернення газу.

У Дніпрогазі ж пояснюють – по іншому діяти просто не можуть. Відключили весь під’їзд через особливості забудови. Мовляв, проєктом не передбачене перекриття вентиля на одну квартиру. Проте запевняють – за період, який люди не отримують послугу, нараховувати кошти не будуть.

Й дійсно, від обчислювального приладу можна відмовитися. У такому випадку абонент буде сплачувати за газ згідно з граничним тарифом. А це майже втричі дорожче. На Немировича-Данченка ж обіцяють повернути блакитне паливо після того, як з’ясують це питання ще з дев’ятьма квартирами.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Петручио  (29.04.21 09:06): Ставят - плохо. Не ставят - плохо. Не народ, а е б л а н ы. Відповісти | З цитатою
Я  (27.04.21 09:31): Дебилы. Им ставят счетчики - не годится. Не ставят - тоже плохо. Уроды а не народ
Не хочешь - напиши отказ, мучает *** соседей
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
Василиса  (27.04.21 08:51): Что вы за люди? Вам ставят счетчики, будете платить меньше, вы же большие деньги по среднему переплачиваете! Сколько использовал, столько заплатишь. Уехал в отпуск, не пользуешься-не плати! Какой-то стадный инстинкт! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Maks  (27.04.21 07:54): Вот ещё покращення https://news.obozrevatel.com/ukr/economics/fea/getmantsev-vi magae-vid-ukraintsiv-zanesti-vsi-nakopichennya-v-bank-i-zapl atiti-novij-podatok.htm?utm_source=Telegram&utm_medium=c hannel&utm_campaign=subscription Відповісти | З цитатою
Tana  (27.04.21 06:57): Одним словом, газотвари! Відповісти | З цитатою
Гость  (27.04.21 06:08): До майдана такого небыло. Відповісти | З цитатою
Житель  (27.04.21 05:57): "Однако уверяют, за период, который люди не получают услугу, начислять средства не будут." - зато за "доставку газа" начисления будут.. И никакие аргументы подобно: так газа не было в доме - ничего не значат для якобы отдельной конторы.. Відповісти | З цитатою
спасибо Зе!  (26.04.21 18:57): Везде своих расставил, а решение хуже другого для простого народа. И никому нет дела - ни СБУ, ни прокуратуре, ни омбудсмену - ни-ко-му. А ещё и СНБО отказывается рассматривать как компании Зеленского продают сериалы подсанкционным каналам в России. Такого уровня беспредела, коррупции, воровства, наглости и цинизма страна ещё не знала
Он нам ничего не должен - теперь только мы ему должны
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Ннн  (26.04.21 16:37): А у меня есть счотчик нет долга но зато нет газа оказывеется за замену я должен отвалитю два куска за снятие пломбы Відповісти | З цитатою
Злюка  (26.04.21 16:26): И к стати, счётчики не принадлежат абонентам, документы на них не отдают потребителю. Это собственность горгаза. Так с херали платить за их установку? Инициатива горгаза, приговнячивают херобору неимоверных размеров в квартире, ещё и плати за это. Відповісти | З цитатою
1 2
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті