Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
08:46

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

#Дніпро_квітучий: працівники диспетчерської станції № 19 висадили на території підприємства липи та горобини

|«« «« »» »»|

У Дніпрі прибирають і висаджують дерева на території диспетчерських станцій електротранспорту.

Заходи проводять у рамках акції, ініційованої міським головою Борисом Філатовим #Дніпро_квітучий. 22 квітня працівники диспетчерської станції № 19 КП «Дніпровський електротранспорт» провели комплексне прибирання території, обробили клумби, підрізали кущі та висадили дерева.

«Ця станція обслуговує 2 трамвайні маршрути: № 18 та № 19. Вона спеціально створена для забезпечення комфортних умов відпочинку водіїв та кондукторів. Власне тому це місце має бути охайним не тільки всередині, а й зовні. За роки існування працівники станції створили на її території маленьку оазу. Сьогодні разом влаштували тут прибирання», – розповів заступник директора з експлуатації та перевезень КП «Дніпровський електротранспорт» Дніпровської міської ради Володимир Сусленков.

Окрім прибирання, на території висадили десяток дерев: горобини та липи.

«Молоді дерева нам були дуже потрібні, адже у нас на території подекуди виникли голі острівці. Там ми й висадили. Разом доглядатимемо за саджанцями, щоб прижилися та створювали нам додаткову красу», – сказала начальниця диспетчерської станції № 19 КП «Дніпровський електротранспорт» Дніпровської міської ради Галина Пишнограєва.

Садівниця Надія Лук’янчук додала:

«Щоб клумби були квітучими, а дерева зеленими, потрібно багато сил та уваги. Я завжди стежу за тим, аби рослини були политі, щось підсіваю, підсаджую. Це ж для душі та затишку. Сьогодні от усі разом навели лад, адже красу навколо ми створюємо власними руками».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті