Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
05:41

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

17 березня у Дніпрі перекриють частину проспекту Яворницького: як рухатиметься громадський транспорт

17 березня у Дніпрі перекриють частину проспекту Яворницького: як рухатиметься громадський транспорт

17 березня, з 14:30 до 16:30, буде перекрито проїзну та пішохідну частини проспекту Дмитра Яворницького від вулиці Володимира Винниченка до вулиці Сергія Єфремова.

На час перекриття громадський транспорт рухатиметься за зміненою схемою.

Електротранспорт

Трамваї № 1 курсуватимуть зміненим маршрутом. Від Залізничного вокзалу: - Залізничний вокзал – просп. Дмитра Яворницького – вул. Центральна; - Залізничний вокзал – просп. Дмитра Яворницького – вул. Шмідта – просп. Пушкіна – вул. Святослава Хороброго – вул. Чернишевського – вул. Севастопольська – Транспортний університет.

від Транспортного університету: - Транспортний університет – вул. Севастопольська – вул. Чернишевського – вул. Святослава Хороброго – просп. Пушкіна – вул. Леваневського – вул. Курчатова – Залізничний вокзал.

Тролейбуси № 1 призупинять роботу.

Тролейбуси № 4 курсуватимуть скороченим маршрутом від станції метро «Металургів» до проспекту Олександра Поля.

Маршрути тролейбусів «А» та «Б»: - Пл. Соборна – просп. Гагаріна – вул. Титова – вул. Робоча – просп. Пушкіна (до вул. Андрія Фабра) – вул. Леваневського – Залізничний вокзал – просп. Дмитра Яворницького – вул. Шмідта – вул. Робоча – вул. Титова – просп. Гагаріна – пл. Соборна.

Автобуси

Маршрути 87-А, 101-А, 124-А, 146-А у напрямку Соборної площі – об'їзд від просп. Дмитра Яворницького через вул. Михайла Грушевського, вул. Святослава Хороброго, вул. Чернишевського і далі за маршрутом;

Маршрути 118, 157-А у напрямку Соборної площі – об'їзд від просп. Дмитра Яворницького через вул. Михайла Грушевського, вул. Святослава Хороброго, вул. Чернишевського, просп. Гагаріна і далі за маршрутом;

Маршрути 87-Б, 101-А, 118, 124-А, 146-Б, 157-А у напрямку площі Героїв Майдану – об'їзд від Соборної площі через вул. Олеся Гончара, вул. Чернишевського, вул. Гоголя і далі за маршрутом.

Зміни пов’язані з будівництвом метрополітену. Прохання до мешканців враховувати інформацію щодо руху, плануючи пересування містом.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті