Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
21:30

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Криміногенну ситуацію в області вдалося стабілізувати, - прокуратура

Криміногенну ситуацію в області вдалося стабілізувати, - прокуратура

У прокуратурі обговорено стан протидії злочинності, у тому числі в організованих формах, та на пріоритетних напрямах на території регіону упродовж минулого року.

Так, на 28,7% зменшилась загальна злочинність, кількість скоєних тяжких злочинів на 16,3%, злочинів проти життя та здоров’я людини – на 8,4%; на 39% скоротилась кількість крадіжок, на 40,8 % кількість грабежів, на 31,9 % розбоїв тощо.

Правоохоронні органи області ефективно розслідували злочини на пріоритетних напрямах. Завдяки вжитим скоординованим заходам, у 2020 році до суду з обвинувальними актами направлено 178 кримінальних проваджень про корупційні злочини, 167 – про злочини у сфері бюджетних правовідносин, 55 – про злочини у сфері земельних правовідносин.

Упродовж минулого року викрито 22 злочинні угруповання (у тому числі три злочинні організації), щодо 113 осіб за 211 вчиненими стійкими злочинними об'єднаннями кримінальними правопорушеннями.

Проте такі питання, як виявлення та розслідування корупційних злочинів, особливо щодо отримання неправомірної вигоди; ефективна протидія злочинам у сфері земельних відносин; виявлення фактів заволодіння бюджетними коштами посадовими особами, протидія злочинам проти довкілля тощо і надалі потребують від правоохоронних органів вжиття спільних узгоджених заходів.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Гавгаковарсентий  (26.02.21 11:38): Очередное весеннее обострение шизофрении, не обращайте внимания Відповісти | З цитатою
Измученый нарзаном  (26.02.21 11:10): Шо, правда? Значит то о чем пишут каждый день на этом сайте и других СМИ это придумано? Відповісти | З цитатою
Ну  (26.02.21 11:03): Как все красиво на словах и на паперу. А как быть с шахрайством и шахраями?! Количеством ДТП с тяжкими и особо тяжкими последствиями? Cвободным хождением и распространением огнестрельного оружия? Закладками наркоты и кислоты под "контролем"? Відповісти | З цитатою
Вилен Ульянов  (26.02.21 10:58): Ахаха))) ну я представляю себе какими способами :D
Если отлавливать граждан, переходящих дорогу в неположеном месте , и изымать у них телефоны, типакраденые, то показатели можно так поднять. Но... Убийства на бытовой почве, кражи, грабежи, изнасилования происходят регулярно, и всякие проплаченные СМИ о них не упоминают, так как их редакции по каждой такой новости "совещаются" с пресс-центрами МВД где им говорят, можно публиковать ту или иную новость, или нельзя.
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті