Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
02:43

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині виробник уклоненялся від сплати земельного податку на суму понад 8,2 млн гривень

На Дніпропетровщині виробник уклоненялся від сплати земельного податку на суму понад 8,2 млн гривень

Підприємство ухилялось від сплати податку.

Головним управлінням ДПС у Дніпропетровській області під час проведення аналізу діяльності суб’єкта господарювання - виробника металевих виробів, встановлено факт заниження земельного податку, що призвело до ненадходження до бюджету обов’язкових платежів на загальну суму понад 8,2 млн гривень.

Податківцями встановлено, що посадовими особами підприємства-виробника з метою ухилення від сплати земельного податку до податкової звітності, яка надавалась до контролюючого органу, вносились недостовірні відомості нормативно–грошової оцінки власної земельної ділянки, загальною площею понад 5 га.

Матеріали аналітичного дослідження направлені до правоохоронних органів, за якими розпочато досудове розслідування у кримінальному проваджені, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 366 Кримінального кодексу України. Наразі триває слідство.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Ч  (01.12.20 17:36): Добивайте тек кто ещё шевелится! А проверить на соответствие строительных норм, целевого назначения и размер занимаемого/оплачиваемого участка любого большого новостроя в Днепре, слабо? Некоторые участки десятилетиями выкуплены, обнесены забором и не оплачивают за землю. И шо? Відповісти | З цитатою
как бы  (01.12.20 12:10): во всяком случае - это гораздо меньше, чем было украдено при строительстве нового моста Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті