Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
16:54

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі поліцейські встановили двох чоловіків, причетних до розповсюдження порнографії

У Дніпрі поліцейські встановили двох чоловіків, причетних до розповсюдження порнографії

Один із підозрюваних розповсюджував порно за власної участі, а другий – фото та відео з елементами дитячої порнографії.

Встановлено, що до протиправної діяльності причетні двоє місцевих мешканців 46 та 33-х років. Чоловіки були зареєстровані на тематичних форумах в мережі Інтернет та поширювали там порнографічні файли.

25 та 26 листопада поліцейські управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми за участі слідчих Дніпровського відділу поліції провели обшуки за місцями їх мешкання.

В ході слідчих заходів у них вилучили комп’ютерну техніку, мобільні телефони та жорсткі диски, за допомогою яких поширювався заборонений контент. Речові докази направили на експертизу, після результатів якої вирішуватиметься питання про вручення фігурантам повідомлення про підозру.

За цими фактами слідством розпочаті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 301 Кримінального кодексу України (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів). За таке правопорушення чоловікам загрожує покарання від штрафу до позбавлення волі на строк до п'яти років.


Gorod.dp.ua на Facebook.


Широкi Стегна В Хлопцiв Тому Щ  (27.11.20 17:25): Вот так и покупай ноуты на ОЛХ. Купишь, а номер ноута в криминальной базе! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті