Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
00:19

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі патрульні продовжують виявляти, водіїв які керують транспортними засобами у стані сп'яніння

У Дніпрі патрульні продовжують виявляти, водіїв які керують транспортними засобами у стані сп'яніння

Так, вчора, близько 23-ї години на житловому масиві Парус інспектори помітили автомобіль ВАЗ 2103, який рухався із зупинками. Охоронці порядку вирішили поспілкуватися з його водієм. Як виявилося, кермувальник мав ознаки наркотичного сп'яніння.

Від проходження медогляду 25-річний чоловік відмовився, тож отримав протокол за ст. 130 (Керування у стані сп'яніння) КУпАП.

На вулиці Гаваньскій співробітники ТОР помітили водія, який рухався без мотошолому. Його зупинили.

Під час спілкування у кермувальника поліцейські виявили ознаки алкогольного сп'яніння і запропонували освідування.

Громадянин погодився. Результат драгеру — 1,77 проміле алкоголю в крові кермувальника. На нього також склали відповідні адміністративні матеріали.



Gorod.dp.ua на Facebook.


пешеход  (24.09.20 12:02): Ну на тазе ездить трезвым вообще стремно. Шутки шутками, но реально на тазах кажись больше всего синяков и катается, ну и нарки еще. На тазах, или мажеры на дорогих иномарках.
А вот с водителя скутера что можно взять если даже пьяным ездил? Права не нужны, регистрация тоже не нужна. Ну максимум заберут драндулет на штрафплащадку.
Відповісти | З цитатою
КУоАП  (24.09.20 10:57): Не пойму кто тупит: авторы статьи или полиция ? С каких пор "автомобиль ВАЗ-2103" стал судном и бороздит моря и реки? Вы, что в Кодекс не заглядывали? Откройте Кодекс про админправопорушення и изучите статью ст.130 в редакции после 01.07.2020 по настоящее время. Где там упоминание наказания за управление авто-мототранспортом в нетрезвом виде? Відповісти | З цитатою
Измученый нарзаном  (24.09.20 09:10): Было бы куда действеннее если бы : - В Днепре патрульные продолжают выявлять и "вешать" пьяных водителей. Відповісти | З цитатою
Нарколог  (23.09.20 21:32): Драгер алкогольное опьянение измеряет, а не наркотическое! Кто Вас набирает на работу писаки ...? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 3
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті