Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
05:43

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У місті відбувалися змагання «Найсильніший пожежний-рятувальник Дніпро - 2020»

|«« «« »» »»|

Сьогодні, 22 вересня, в обласному центрі проведено видовищні змагання серед надзвичайників Дніпропетровщини - «Найсильніший пожежний-рятувальник Дніпро - 2020».

Змагалися фахівці Служби порятунку «101» на новій навчально-тренувальній вежі, яка нещодавно збудована на базі 3-ої державної пожежно-рятувальної частини.

Новий спортивний майданчик та вежу відкрили начальник Головного управління ДСНС області Андрій Кульбач, голова облдержадміністрації Олександр Бондаренко та почесні гості. Ця подія стала значним внеском в силову підготовку особового складу.

«Основним символом сьогоднішнього дня є відкриття тренувальної вежі. Тож, я вітаю кожного рятувальника Дніпропетровщини, відтепер у нас є тренувальна база не тільки для спортсменів, а й для всіх надзвичайників області. За допомогою такого комплексу наші представники удосконалюватимуть свої навички» - зазначив Андрій Кульбач.

Тож, сьогодні у змаганнях взяли участь збірні команди підрозділів Дніпровської, Криворізької, Кам'янської, Західно-Донбаської та Нікопольської оперативної зони. Також, від міста Дніпро за перемогу боролися збірні команди 2-ї та 4-ї державних пожежно-рятувальних частин. До кожної команди увійшло 5 спортсменів - 3 чоловіки та 2 жінки.

Змагання «Найсильніший пожежний-рятувальник» включають три види вправ: індивідуальний забіг, тандем та командна естафета.

Як відзначила суддівська колегія, цього року учасники продемонстрували належний рівень професійної майстерності, спортивної підготовки та психологічну стійкість під час виконання завдань на силу, витримку, витривалість.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Дама  (22.09.20 15:42): восхищаюсь людьми данной профессии! Спасибо вам за ваш труд! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті